2777
2789
عنوان

چقدر دلم یه دختر بچه میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 61 پست
تو آب روان بنداز من از فالگیر قهوه صدبار شنیدم اصلا دعا نگه ندارین سنگینی میاره ولی اساتید مذهبی میگ ...

از طرفیم اگر کسی نوشته باسه برات بتید بری پیش سید واقهی که دستش اثر داشته بتشه فقط باطل نامه هیچی

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
تو آب روان بنداز من از فالگیر قهوه صدبار شنیدم اصلا دعا نگه ندارین سنگینی میاره ولی اساتید مذهبی میگ ...

بندازم تو دریا؟

چه خوب چه بد 

این اواخر حتی بعضیا خواستن طلسم و با طلسم باطل کنند برام 

همشو از خودم جدا کردم چون اعتقاد نداشتم و دردم و هم کم نکردن

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از طرفیم اگر کسی نوشته باسه برات بتید بری پیش سید واقهی که دستش اثر داشته بتشه فقط باطل نامه هیچی

بعضی هاشونو  سیدها دادند نمیدونم چه کنم از عالم و آدم بریدم فقط خدا رو قبول دارم

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

بندازم تو دریا؟چه خوب چه بد این اواخر حتی بعضیا خواستن طلسم و با طلسم باطل کنند برام همشو از خودم جد ...

رودخونه دریا خلاصه اب روان

نه فقط باطل نامه اونم از کسیکه واقعا دستش اثر داشته باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رودخونه دریا خلاصه اب رواننه فقط باطل نامه اونم از کسیکه واقعا دستش اثر داشته باشه

هر روز بقره میخونم اسپند دود میکنم آب قرآنی درست میکنم به خونه میپاشم 

غروبا اسپند دود میکنم ولی دیگه طرف هبچ بنی بشری نمیرم امیدم به خداست خیلی رفتم از بنده هاش کاری برنیومد

هر روز بقره میخونم اسپند دود میکنم آب قرآنی درست میکنم به خونه میپاشم غروبا اسپند دود میکنم ولی دیگه ...

عزیزم روانپزشک رو امتحان کردی؟

من خودم کاربری دیگم اگر بود میگفتم میرفتی تاپیکامو میخوندی من ۳سال درگیر یه سری چیزا مثله شما بودم سرسری داستان زندگیت رو خوندم تا نترسم

ولی خودم تجربه اش رو داشتم باور کن با قرص ضد افسردگی حل شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم روانپزشک رو امتحان کردی؟من خودم کاربری دیگم اگر بود میگفتم میرفتی تاپیکامو میخوندی من ۳سال درگ ...

با روانپزشک مشورت کردم آخر رسید به تسخیر 

هیچی نمیبینم 

علنا به قرآن نماز ائمه. واکنش نشون میده 

تو رو خدا تاپیکام و نخون بارداری برات خوب نیست

دلم نمیاد فکری بشی

عزیزم روانپزشک رو امتحان کردی؟من خودم کاربری دیگم اگر بود میگفتم میرفتی تاپیکامو میخوندی من ۳سال درگ ...

اوایل که نمیدونستم چیه قرص افسردگی هم امتحان کردم ولی مشکل چیز دیگه ایه

هر روز بقره میخونم اسپند دود میکنم آب قرآنی درست میکنم به خونه میپاشم غروبا اسپند دود میکنم ولی دیگه ...

دقیقا و اینکه روحیت رو قوی کن من از ترس میمردم هروقدر میترسبدم چیزای عجیب بیشتر میشد نمیخوام تعریف کنم یادآوری بشه برام الان 

ولی مطمئن باش قدرتی بالاتر از قدرت خداوند وجود نداره از وجود مبارک امام زمان کمک بخواه حرف بزن باهاشون میشنونا الکی نیستا بخدا که وقتی جون به لبم میاد از زندگی و سختی صداشون میکنم حرف میزنم کمک میخوام همیشه جواب میگیرم گاهی سریع نه ولی آخرش جواب میگیرم

هرموجودیم باشه اونا شعورشون قد بوه ی ۳ساله هم نیست فقط نا پیدا هستن و برا ما خوفناکن وگرنه شعور ندارن دست بالت بگیری بدتر میشه قبل خواب چهار قل بخون آیت الکرسی بخون با وضو بخواب

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با روانپزشک مشورت کردم آخر رسید به تسخیر هیچی نمیبینم علنا به قرآن نماز ائمه. واکنش نشون میده تو رو ...

من زن عموم اینجوری بود، نه گذارا خوندم داستان زندگیت رو فقط 

برا ظهور آقا دعا کن کلید همه ی دردا دیت ایشونه‌

کاش صد بار فداشون بشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اوایل که نمیدونستم چیه قرص افسردگی هم امتحان کردم ولی مشکل چیز دیگه ایه

چه قرصی خوردی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه قرصی خوردی؟

فلوکستین بود چی بود یادم نیست

دقیقا و اینکه روحیت رو قوی کن من از ترس میمردم هروقدر میترسبدم چیزای عجیب بیشتر میشد نمیخوام تعریف ک ...

این موجود خیلی باهوشه 

همیشه میگفتم چرا حضرت آدم گول خورد 

به خدا که طوری نقش بازی میکنه و دروغ میگه حتی با اینکه مطمئنی دروغگوئه ولی باور میکنی 

فلوکستین بود چی بود یادم نیست

نه بابا دارو حسابی بخور اس سیتالوپرام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این موجود خیلی باهوشه همیشه میگفتم چرا حضرت آدم گول خورد به خدا که طوری نقش بازی میکنه و دروغ میگه ح ...

مشکل همینه دست بالا بگیری اذیت بیشتری میبینی فقط شرور و اذیتگرن شعو پایینی دارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40