2777
2789
عنوان

نامزدم خیلی راحت حرفشو زد😐 طبیعیه یا من زیادی خجالتیم🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 41419 بازدید | 323 پست
باز گوز گوز کردن مرد ایرانی شروع شدحالا میبینی یه دیقه هم نمیتونهمث مارمولک تیر میخورده وا میره

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

حالا خدایی شوهر من اینجوری نیس

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرم اومد خواستگاری خیلییییییییییی متین و اتو کشیده وخجالتی بود خیلییییییییییی وهست الانم بعد ۵سال ازدواجم خیلی تو بعضی موارد خجالتیه ولی روزای اخراشنایی شروع کرد بایه شوخی سرحرفو باز کرد بااینکه ۲ماه باهم بودیم حتی بوسم نگفته بود بهم انقدحریم نگه داربود گف طبعم گرمه تو چی میخوام اذیت نشی فردا منم گفتم تنظیم خانواده ۲۰ شدم نگران نباش واینگونه شد که فردا صبححححح عقددددد ن سلامی ن علیکی شوخی شوخی منو برد خونه خالی خودش که قراربود بعد عروسی بریم توش زندگی کنیم یعنیییی روز اولی نزدیک بود بکارتم بره 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️مردا همینن حالا شوهرمنو همهههههه بلا اسثتنا به خجالتی وسربزیری و معصومی میشناختن باباش میگف دختر میبینه انگارهیچ حس مردونه بهش نداره 😐😐😐😐😐چون یکجا دوتایی کارمیکردن با باباش خواستم بگم یه بار نمیدونیدددد این سربزیررر چ اتیشی میسوزونه پشت سرر. توام خیلی سفت نگیر خیلی حرف بدی نزده  خواسته ازاین جهتم اشنابشید باهم

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

توهم میزنه

از رویاهاش گفته 

بزار عروسی کنید میفهمی چی میگم 

مرد ایرانی توهم هات بودن داره و در واقعیت هیچی نیستن اینو همیشه میگم 

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

نه والا 😂😂میگم حالا شاید تاپیک زدم خیلی مفصله آره خیلییی خوشم اومد. ازش تاپیکشو زدم تگ میکنم الان ...

ب منم خبر بده کنجکاو شدم جالب بود😂

کاش تنها ماندن بهانه ای ادم ماندن بود

باز گوز گوز کردن مرد ایرانی شروع شدحالا میبینی یه دیقه هم نمیتونهمث مارمولک تیر میخورده وا میره

وااااییی😂😂😂😂داغ دیده ای خواهر😂😂😂

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

اره

دختر قشنگم مشخصه دختر معصوم وپاک واصیلی هستی بچه های ۱۰ ساله اونقد گرگ و وحشی شدن البته بعضی شدن ولی شما مشخصه خیلی معصوم هستی ولی نظر من بدون اینکه نامزدت بفهمه بدون جلب توجه شده نامحسوس با همسر اول نامزدت صحبت کن هرکز به حرف آقایون اعتماد  نکن از من که هم سن مادرت هستم بشنو مخصوصا مرد مطلقه حواست جمع باشه هرطور شده حرف همسر اولش هم بشنو یا خودت یا از طریق کسی چون پای زندگیت وسطه .باید بفهمی علت طلاقش چی بوده. من خواستگار طلاق داشتم نمیذاشت با همسر سابقش حرف بزنم حسم گفت مشگل ازخودش بوده درست هم بوده خدا بم رحم کرد بازم نظر من اینه ببین مشکل چی بوده خاطر جمع شو ببخشی بعضی فانتزی های جنسی بیشرمانه دارن من یک ازدواج ناموفق داشتم همسرم نماز شبش ترک نمیشد ولی فانتزی های جنسی داشت هم از نظر شرعی حرام حرام بود هم اخلاقی چندش آور همش هم توجیه می‌گرد بعدم متوجه شدم حرمسرا داره چند نفر صیغه ای به هیج ماده ای رحم نمی‌کرد اصلا روم نمیشه بگم چی میخاست .حواست جمع باشه البته همسر سابق من خیلی بیمار جنسی بود عفت کلام‌نداشت روز اول جک های زشت زننده جنسی میکرد من اشتباه کردم خودم را از چاه انداختم تو چاله از فشار خانوادم خودم را بدبخت کردم هرچند همه میگفتن شوهرم یوسف پیامبر هست بعدا گفت با مرد زن بوده حتی با بچه هم‌ بوده مراقب باش دخترم نمیخام بترسی میخام بگم مردای ایران خوب نقش بازی میکنن 

حتما به مامانت بگو برن از همسر اولش علت جداییشونو بپرسم

اگرم همسرت شاکی شد بگو من در جریان نبودم

چون دختری که یک هفته بعد عروسی جدا بشه یکم مشکوکه

حتما بپرسید❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️

استیکر گذاشتم توجهت جلب بشه بخونی حتما پیاممو