2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پدر و مادر صبحت ب هيچ جا نميرسه مهربون صحبت كن باهاشون و دلشونو نشكون دنبال تغييرشونم نباش

پدر و مادری ک پدر و مادری کرده باشن

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 
شما شاید مقصر نباشی ولی خوردش کردی هرپدر و مادری تمام تلاششو میکنه برای بچه هاش این بی رحمی مطلقه که ...

عزیزم چ تلاش ی مثلا

هیچ توجیهی نیست برای معتاد شدن 

کارهایی که گفتین پدرتون کرده هم بد هستن مخصوصا زدن مادرتون

ولی خب حقیقت اینه که شما دعوا رو شروع کردی

مادر مثل عمر آدمی هستش ، دوبار داده نمیشه

عاشق اوناییم که نمیدونن سرکار هستند دادن بهت راهکار میدن مامان پرهام پرررروانه ژابیس تمنا دیگه چه کا ...

@niniyar‍ 

این کاربر باز تاپیک منو ب حاشیه کشانده و پست بی ربط گذاشته

پدرمادرای اینطوری کم نیستن متاسفانه که از روی تفکرات تحمیلی و به نوعی نادانی آسیب های ناخواسته ای ب ...

از این حرصم میگیره ادعا داره خیلی پدر خوبی بوده 

هیچ توجیهی نیست برای معتاد شدن کارهایی که گفتین پدرتون کرده هم بد هستن مخصوصا زدن مادرتونولی خب حقیق ...

اولا عزیزم تصور کن اینقدر اعتماد به نفس شو گرفته بود نمی‌تونست صحبت کنه حتی صحبت عادی

واینکه اون گفت من هیچ کمکی نمیکنم ها

@niniyar‍ این کاربر باز تاپیک منو ب حاشیه کشانده و پست بی ربط گذاشته

آخی

بزرگتر رو صدا میکنی

چند کاربری داری

حاشیه کجاست 

تو خودت حاشیه سایتی 🤣🤣

برو درمان بشو واقعا مشکل داری

پس دیدی کاربری های دیگه هم خودتی چون من به این کاربریت تاحالا گیر نداده بودم

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

خداوپیغمبری قضاوت کنم بابات مقصره ....ولی متاسفم برای توکه ذهن وقتتوبرای این مسله هدرمیدی متاسفانه پدرومادرم الان پیرن ولی تابه این سن خودشون مقصرنمیدونن وخودشون تازه به حق ومظلوم نشون میدن ...