الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر بیرون بیشترازتوخونه ارایش میکنیم بخاطر شان محیط اجتماعیه نه جلب توجه مردهای دیگه،مثلا اگر مرد کت شلوار میپوشه واسه اینه که خودش تو اجتماع اراسته و زیبا دیده بشه نه واسه اینکه یه زن جذبش بشه💕 داستان ارایش هم همینه،اره ما دوست داریم اراسته و زیبا و شیک دیده بشیم ولی نه به این معنی که واسه مردهاارایش میکنیم،توجمع های زنونه هم ارایش میکنیم چه بسا بیشتر ازهمیشه😂
من کرم پودر ک نه ولی تو خونه هم ضدآفتاب و رژ لب ورژ گونه دارم همیشه قبلا خط چشم می کشیدم ولی الان فق ...
همیشه یعنی؟ وقتی تو خونه هستین همیشه آرایش میکنین؟
عجیب و جالبه برام😅
کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
من خییلی دوس دارم همیشه ارایش کنم و آراسته باشم ولی همیشه حال و حوصله ندارم تقریبا هر شب یا یه شب در میون بیرون میریم ولی من ماهی دوبارش رو ارایش میکنم.. هر دفه هم ک بزم بازار ارایشی میخرم همیشه به حال اونایی ک مدام ارایشن غبطه میخورم
15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم