فعلا که هیچی نداریم و اینو میدونین یا نه باید بگم شما نژاد پرستین !
فعلا که فقط اسم متمدن روی ما هست نه فرهنگی نه شعوری همه رو داریم بر باد میدیم هر چی منابع و آثار تاریخیه قدرشو نمیدونیم . اگه اینجوریه شما آثار باستانی مصر رو دیدین؟ چقد زیباست ...
یکی از دلایلی که ایرانیا مغرور میشن و پیشرفت نمیکنن اینه که فکر میکنیم ما بهترینیم همه چی داریم درحالی که اگه این ایگو رو بزاریم کنار تصویر بزرگتر رو ببینیم قطعا نتیجه بهتری خواهد داشت
بعد اینکه من در حال حاضر تو کشور خودمم غریبم اونجا که دیگه مهم نیست ، وقتی اقتصاد سالم میبینم چهارتا آدم با روح و روان سالم میبینم حالم سرجاش میاد نه اینکه به این فکر کنم دلار شد ۱۲۰تومن طلا شد اینقد قسط دارم باید چک پاس کنم حقوقم کمه عه باید درسم بخونم وای کنکور افتضاحه
مورد آخر اینکه ایرانی بودن افتخار نداره چون چیزیه که ما دخالتی توش نداشتیم و بهتره به چیزایی افتخار کنیم که دستاورد شخص خودمون هست من به شخصه میتونستم تو آفریقا بدنیا بیام اون وقت میشدم سیاه پوست در هر حال همه چیز احتماله
یا فنلاند که شادترین کشور جهانه چرا؟ چون اقتصاد سالم داره امکانات درست داره مردمش از تعادل روانی برخوردارن اینجوری نیست که بگیم نخورده مستن نه صرفا امکانات خوبی دارن این خودش شادی میاره