2777
2789
عنوان

با دوستم ک مث خواهربودیم دعوام شد

119 بازدید | 12 پست

یه دوستی داشتم ۲۲ساله ک باهمیم حتی رفت و آمد خانوادگی هم داشتیم.خیلی صمیمی بودیم‌.دیروز دعوامون شد وهررررچی از دهنش دراومد بهم گفت هررر تهمتی فک کنید بهم زد!تهدیدم کرد کاری میکنم طلاق بگیری و ب روی بچت حسرت بمونی!هر فحشی ک فکرشو کنید گفت!منم هاج و واج مونده بودم چون انتظارشو نداشتم‌سر چی دعوامون شد؟؟سر اینکه شبی ک من از مسافرت رسیدم خونه میخواست شب بیاد شب نشینی تا ۳شب و من اول گفتم اوکی کمی بعد گفتم ما خسته ایم بمونه بعدا بیا!سر این دعوا راه انداخته!خواستم بگم مواظب باشید ب هییییچ کس اعتماد نکنید خیلی حواستون باشه .این دوستی طوری بود من تو خوابمم همچین چیزی نمیدیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بی شعوریه از هر زاویه ای نگاه میکنم دوز بی شعوریش کم نمیشه رفاقت ۲۲ ساله رو تر زد توش 

همینه کلا از زیادی صمیمی شدن با دوست خوشم نمیاد

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

یا خدا 😕😕😕

بقران.سر اینکه تو اول اوکی دادی ما آماده نشسته بودیم ک شما برسید ما بیایم گفتی نه مجبور شدیم لباس دربیاریم و این آخریا شما(یعنی ما)زیاده اومدین خونمون الان نوبت ما بود بیایم!آخه روزی ک ادم از سفر میرسه تایم مناسبیهههه؟؟؟

شاید باشوهرش دعواش شده اینطور قاطی کرده ولی رابطتتو قطع کن حتی اگ معذرت خواهی کنه چون ادمی ک تهمت می ...

نه چون قراره از خونه مادرشوهر اسباب کشی کنه و اجاره نشین بشه اعصابش خرابه ولی غلط کرده تقصیر من چیه.خیلیییی تهمتا زد خیلییی تهدیدای بیخود کرد ک کاری میکنم طلاقت بدن.مسرم ب مادرشوهرت اینو میگم اونو میگم!!!چرااا چون ما ۳ بار رفتیم خونشون اونا خواستن بیان گفتم بمونه بعدا بیاین

نه چون قراره از خونه مادرشوهر اسباب کشی کنه و اجاره نشین بشه اعصابش خرابه ولی غلط کرده تقصیر من چیه. ...

چه ادمی کیه ک فک کرده میتونه طلاقت بده پیاماشو نگه دار حتما فردا پیش کسی تهمت زد نشون بده یاهم اگ کسی ی چیزی داد ک بخورین نگیر ازاین ادما همه چی برمیاد 

بقران.سر اینکه تو اول اوکی دادی ما آماده نشسته بودیم ک شما برسید ما بیایم گفتی نه مجبور شدیم لباس در ...

چی بگم 🫠🫠🫠

همون بهتر ذات خودش نشون داده

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲