2777
2789
عنوان

شوهرم دیگه شبا خونه نمیاد پیش زن صیغه ایشه

| مشاهده متن کامل بحث + 33796 بازدید | 367 پست
میدونی از اینکه داره اینکارو می‌کنه و به ریش من می‌خنده واقعا حرصم گرفته اینکه تو دلش میگه همچین کار ...

انشالله اون زنه هرزه بهش خیانت کنه داااغ رو دلش بذاره اونوقت تو به ريشش بخند

هیچ اختلافی نداشتیم فقط میگه خدا گفته مردا تا ۴تا زن میتونن بگیرن تمام دیدگاهش اینه...البته یبار تو ...

حالا همه دستورات خدا رو اجرا کرده فقط این مونده؟ کثافت لجن

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی خیلی ناراحت شدم برات راهی جز طلاق نداری و از اونجایی که هیچ راهی واسه طلاق نمیبینی مجبوووری سیاست به خرج بدی و نقش بازی کنی باید حتی اگر قوی نیستی ادای قوی بودن رو در بیاری کنج خونه نشستن و گریه کردن و غر زدن هیچ دردی ازت دوا نمیکنه فقط شوهرت میره واسه اون هرزه تعریف میکنه و اون احساس قدرت میکنه و شوهرت بیشتر میره سمتش پاشو به خودت برس برو بیرون حتی اگه جایی نداری برو بیرون وقت بگذرون مخصوصا وقتایی که اون میاد خونه تو خونه نباش سر و وضعتو مرتب کن میدونم درستش نیست ولی سرتو با کسی گرم کن یکم خودتا پیدا کن و سعی کن با سیاست بکشونیش سمت خودت و بچه ها یکم تحریک کن احساساتشو میگه برام مهم نیس برو هرکار میخای بکن چون میدونه اینکارو نمیکنی

الهی گاهی نگاهی 
بعنوان کیف پول نمیشه چون بهم پول نمی‌ده خرج اون می‌کنه ... کاری با ما ندارن میتونم همینطوری زندگی کن ...

من عاشق شوهرمم.. بدون اون واقعا میمیرم.. ولی اگه روزی بفهمم بهم خیانت میکنه همون لحظه برام تمام میشه.. همه عشق و عاشقیام در عرض یک ساعت از بین میره و هیچوقت خودمو بخاطر خیانت یک مرد از درون نابود نمیکنم.. دقیقا عین کاری ک باهام کرده رو سرش تلافی میکنم بعد اگه طلاق رسمی نتونم بگیرم حتما طلاق عاطفی میگیرم و هر کس دنبال کار خودشون میرن عین یک غریبه.. هیچوقت خودتو بخاطر یک مرد خائن نابود نکن.. توام مثل خودش برو دنبال کسی ک بتونه از نظر عاطفی ساپورتت کنه.. ولی خواهشن وارد زندگی یه متاهل دیگه نشید.. وقتی شوهرت میتونه و میره دنبال زن دیگه. پس برای توام ایرادی نداره..  اگه بخاطر بچه هات موندی پس جوری از ذهنت و دلت و زندگیت پرتش کن بیرون ک این آسیب رو ب بچه هات انتقال ندی گناه دارن..

مرد ميتونه زن ٤ تا بگیره خب راست گفته اونم الان زنه شرعى و قانونيشه حق داره دیگه حالا نه هرشب اونجا ...

چقدر لجن هستین امثال شما مردای هرزه از دین فقط همینو یاد گرفتین 

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

مرد ميتونه زن ٤ تا بگیره خب راست گفته اونم الان زنه شرعى و قانونيشه حق داره دیگه حالا نه هرشب اونجا ...

تو زنی،؟؟؟

اصلا جدا از این یه بار لای قران رو باز کردی؟؟؟؟ هرچی میشنوید مثل طوطی تکرار میکنید خودتون عقل ندارید

بعضی قانون های قران مختص یه زمان خاصه این قانون رو نمیشه الان به اجرا در اورد

اکن زمان چون زنها همسراشون تو جنگ کشته میشدن و تعداد زنها خیلیی بیشتر بود و اگر زنی سایه ی مرد بالاسرش نبود ممکن بود هزار تا بلا سرش بیارن و جدا از اون کسی نبود خرجشون رو بده

و یکی دیگه از دلایلش هم این بود که قبل از این قانون حرمسرا راه مینداختن خدا محدوددد کرد به ۴ تا زن

تازه در ادامه ایه گفته نمیتونید عدالت رو رعایت کنید پس اینکار رو انجام ندید

الان چرا یه احمقی که حتی به سختی میشه گفت مسلمونه و نماز هم نمیخونه باید ۴ تا زن بگیره؟؟؟ کجای این قانون برای الان صدق میکنه؟؟گ

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

ببین فقط اینو بگم با این فکر و طرز حرف زدنت مطمئن باش یه روز همین بلا سر خودت میاد و یکی همینجوری همین حرفارو به خودت میگه بعد تازه میفهمی چه حرف چرتی گفتی 

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری