2777
2789
عنوان

قرار اولمون خیلی هول هولکی شد بعد🚶‍♀️🚶‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 51 پست

تقریبا هم سن ایم اما میشه ازت بخوام از عقلت کم بگیری و منطقی نگاه کنی پسری که مشتاق باشه و علاقه مند به شکل گیری یک رابطه هدفمند اینطور رفتار نمیکنه 

کسی که یکبار بی دلیل می‌ره و توضیح نمی‌ده دفعه دوم زودتر میره الان سنت به سمتی میره دنبال رابطه هدفمند تر باشی تا اتلاف وقت این آدم برای بعدا قابل اعتماد نیست 

میخای یه پیام خنثی بهش بده یا کاری نکن خودش میاد یا اگ پیجتو داره استوری خوشحال بزار کنجکاو شه بیاد

فالوش ندارم دوبارم پیام دادم که بار اول بعد سه روز جواب داد بار دومم یه ساعت بعد جواب داد اما خیلی بین پیاما وقفه مینداخت میگفت حوصله هیچیو ندارم اخرین پیامامم که نوشته بودم مراقب خودت باش که اصلا جواب نداد 😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کلااااا رد فلگه ، سرتاپاش رفتارای مسخره و بچگانه و پارانویدی داره.بعدشم ، تو توی سنی نیستی که بخ ...

اره خب هم سن خودمه بچس هنوز 

شاید ادامه بدیمخوب شه 🫠چون خوشم اومده از خودش 

کاربری دست دو نفرهه🤓

برو ادامه بده😐خودت دلت میخواد وقتتو تلف کنی و اعصاب و روانتو بهم بزنی به من چه😐

خب میگم بچه بازی داره بخاطر سنش دیگ 

طبیعیه اینا 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️😐

کاربری دست دو نفرهه🤓

با احترام بنظرم دیت روز اول اشنایی اصلا مناسب نیس

انقد باید ازش شناخت داشته باشی یا واقعا رابطه جدی باشه بری دیت 

با هرکسی بخای اشنا بشی بری دیب برای خودت بد میشه چ از لحاظ روحی چ حالا خیلی مسائل

خب میگم بچه بازی داره بخاطر سنش دیگ طبیعیه اینا 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️😐

چقدر در انجام اشتباه اصرار داری با دوست پسرم ازدواج کردم می‌دونم و بتازگی وارد 26 شدم پس از تو تجربه ام بیشتر این راه و مسیر شما تهش نیستستان 

چقدر در انجام اشتباه اصرار داری با دوست پسرم ازدواج کردم می‌دونم و بتازگی وارد 26 شدم پس از تو تجربه ...

خب میگم ازش خوشم اومده 

هیچچچچچچچ کاری نمیشه کرد ک وارد مسیر درست بشه؟

کاربری دست دو نفرهه🤓

خب میگم بچه بازی داره بخاطر سنش دیگ طبیعیه اینا 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️😐

شوهر من وقتی باهاش دوست شدم 23 سالش بود😐

دوست پسر دوستم متولد83 و قراره نامزد کنن😐

داداشم 24 سالشه و اونم چندماه دیگه با دوست دخترش نامزد میشه😐

بزرگی به سن نیست به عقله😐

این بی عقلو میخوای چیکار آخه😐

الان بشینی دو سه سال پای یه ادم پوچ و بچه و شکاک بگذرونی که اخر سر باهات کات کنه و تو سالهای طلایی زندگیتو از دست داده باشی ؟؟ ارزششو داره؟؟

با توام

خیلی ناراحتم اخه خیلی خوب بود همش پیام میداد حرف میزدیم بعد یهو اخه خیلی عجیبه میدونی من حقیقتا این اقارو سه ساله میشناسم بعد یهویی نمیدونم چیشد چتمونو دوطرفه پاکیدو نادیدم گرفت گفت نمیشناسمت بعد سه سال یهویی به پست هم خوردیم و با هم حرف زدیم جالبه گفت میشناسمت اینا بعد الان دوباره مثل سه سال پیش شده میخوام بدونم دلیلش چیه؟اگه خوشش نمیاد ازم رک بگع

شوهر من وقتی باهاش دوست شدم 23 سالش بود😐دوست پسر دوستم متولد83 و قراره نامزد کنن😐داداشم 24 سالشه و ...

اینجوری هم نیست حالا اتفاقا خیلی ادم با درکی هست 

کاربری دست دو نفرهه🤓