اینکه فیلم یوسف برگرفته از کتاب قرآن هست شکی نیستولی اگه کتاب تاریخی بخونید متوجه میشید اصلا هورم هو ...
اره سینوهه کتابش من خوندم اصلا زمان یوسف نبوده
به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست .... پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
عزیزم،هیچ وقت ذات پاک و خوبتو خراب نکن،میدونم که خیلی سختی میکشی ولی صبور باش،خدا انشالله جواب صبر ...
ن عزیزم شخصیت خودم مهم تره به هیچ قیمتی راه اشتباه نمیرم
به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست .... پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
به پوتی رسید به کاهنان رسید آخرم با پیامبر ازدواج کرد حالا ناز میکرد که نمیخوامش
اونوقت الان ماجرای منو یکی میشنید اسم من بد در میرفت که حتما بلد نبود تو کوچه راه بره دل جوون رو لرزونده !!!
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
من ۲۰ سال ک درد عشق تودلمه باوجودشوهربداخلاق و خسیس و بی مسولیتم ۱۴ساله ک تحمل میکنم. همیشه میگم خدا ...
منم هرشب میگم کو خدا که بشنوه
دختر فامیلیمون ب شوهرش خیانت کرد جدا شد تازه پسره هم گرفتش
یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س) یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥