2777
2789
من یکیو دیدم دوبار ترمیم کرده بود لامصب دیگه قد یه نخود شده بود اونجوری نکنی خودتو🥲😂

هعی میخوام بشم اون خخخ حالا عزیزی هم زیاد کوجیک نمیکنه کاشکی هعی یکم ببرتش بالا کافیه

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی میخوام بشم اون خخخ حالا عزیزی هم زیاد کوجیک نمیکنه کاشکی هعی یکم ببرتش بالا کافیه

ولکن دماغ بدبختوو خوبههه😂

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

آها آفرین کارش خوبه ؟یا الکی اونم معروف شده ؟

من رفتم پیش عزیزی یه یکی اومده بود پیش دکتر من که ترمیم کنه از مریض های جاسمی بود تنفسش مشکل داشت و زیادم کوجیک نکرده بود

آها آفرین کارش خوبه ؟یا الکی اونم معروف شده ؟

وای افتضاحهههههه پره های بینی بزرگ سوراخ بینی گشاد خوکی اصلا ی وضعی 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

واقعا من ۱ ساله عمل کردم هنوز نوک بینیم بزرگ و گرده ب سرم زده برم کورتون بزنم یعنی خوب میشه

گوشتی یا استخوانی ؟

بشین زندگی تو کن دعا کن این بینی عملی روی شادابی پوست و فرم و فروغ چشمات تاثیر بد نداشته باشه عمل دو ...

ببین حیف عکس نمیاد بخداا جا داره بهتر بشه و...

حالا خودت بینیت چجوریه یکم از بینیت بگو😃

من سراسر ورمم هنوز س چار ماهه نوک دماغم گرددد یک سمت پره ورممم😂

مبارکه عزیزم گوشتی بودی؟ نوک بینیت سربالاس یا نه

نه استخوانی منم طبیعیه