2777
2789

یزدانفر هوشیار عباسی فصیحی

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهزاد عزیزی چطوره؟ اینا یی که گفتی ترمیمی هم انجام میدن?

فکر نکنم ترمیم کار دکتر دیگه رو قبول کنن نمی‌شناسم 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

مرسی عزیزم بهزاد عزیزی که ترمیم میکنه ولی خب گفتم ببینم کسی میشناستش ...

مشکل بینیت چیه 

نوک بینین دویت دارم کوجبکتر و سربالا بشه بینبم نوکش گوشتی با پوست ضخیمه

چند ساله عمل کردی

بینیش گوشتی بود یا استخوانی؟ چه مدلی دراورده

گوشتی بود عالی شده یعنی اول خیلی خراب بود ولی ی بینی فوقالعاده زیبا و خوب و صاف درست کرده واسش 

البته جنابی همینطوری نوبت نمیده ۵ میلیون خواهرم پول داد منشیش ، هر وقت از کرمانشاه میرفت پیشش واسش کاک ، نان برنجی و نان خرمایی درجه یک میخرید میبرد ، با هزار بدبختی واسه خودم ازش از سال ۱۴۰۳ نوبت گرفتم  ، نوبت نمیداد که

اخر نوبت عمل داد واسه بهمن ۱۴۰۶