2777
2789
نزدبک ۱۸ ماهه مدلش طبیعیه دوست دارم سربالا باشه اگه برم پیش خودش فقط کلینیک میگیره ولی دکترهای دیگه ...

فکر نکنم قبول کنن ترمیم کنی من آشنامون بعد س سال تازه داره فرم اصلی بینیش مشخص میشه

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نکنم قبول کنن ترمیم کنی من آشنامون بعد س سال تازه داره فرم اصلی بینیش مشخص میشه

اخه عزیزم اوایل عمل ناراضی بودم عزیزی گفت که بعد ۱۸ ماه میشه ترمیم کرد دیگه نمیدونم هنوزم نرفتم پیشش بایدد کلیی اصرار کنم تا قبول کنه 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
اخه عزیزم اوایل عمل ناراضی بودم عزیزی گفت که بعد ۱۸ ماه میشه ترمیم کرد دیگه نمیدونم هنوزم نرفتم پیشش ...

یکم دیگه صبر کن بشه دو سال شاید فرم گرفت بینیت گوشتی بود ؟

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

یکم دیگه صبر کن بشه دو سال شاید فرم گرفت بینیت گوشتی بود ؟

اره گوشتی بودم پوستمم ضخیمه 

میدونی چی باعث میشه امیدوار نشم چونکه عزیزی طبیعی کاره و طبیعیه مدلش اصلا سربالا نیس بعدا که سربالا نمیشه ؟؟

اره گوشتی بودم پوستمم ضخیمه میدونی چی باعث میشه امیدوار نشم چونکه عزیزی طبیعی کاره و طبیعیه مدلش اصل ...

بینیه گوشتی خیلیی دیر فرمش مشخص میشه  یکم دیگه صبر کن

نمبدونم گلی بخدا دیوونه شدم با عمل بینی استرس دارم همش ببینم چی میشه و.. شماهم عمل کردین??

اره عزیزم  شاید خودت وسواس گرفتی فکر می‌کنی مشکل داره

اره عزیزم شاید خودت وسواس گرفتی فکر می‌کنی مشکل داره

ببین یکم که ویواس شدم ولی خب خیلی طبیعیه دوسش ندارم دوست دارم سربالا بشه، همه میگن خوبه طبیعیه بهت میاد ولی من اذیتم در کل خوبه ولی خب جا داره نوک جمع شه وبره بالا یکم قوسش بیشتر شع  

ببین یکم که ویواس شدم ولی خب خیلی طبیعیه دوسش ندارم دوست دارم سربالا بشه، همه میگن خوبه طبیعیه بهت م ...

عزیز دل دکتر با توجه به فرم صورتت عمل می‌کنه وقتی اینجوری طبیعی عمل کرده یعنی قطعا سر بالا بهت نمیاد 

عزیز دل دکتر با توجه به فرم صورتت عمل می‌کنه وقتی اینجوری طبیعی عمل کرده یعنی قطعا سر بالا بهت نمیاد

اخه من چیزی نگفتم که سربالا بشه لال شدم گفتم فقط قوز بره و..

ولی اگه اشرار میکردم مسلما یکم بالاتر میبرد

شما پیش فصیحی عمل کردی؟ مدلش چیه ؟ فصیحی هم تقریبا مثل عزیزیه طبیعیه کاراش

تموم دکترای کرمانشاه با توجه به فرم صورت عمل می‌کنن