2777
2789
عنوان

اگر نیاز فوری به 2میلیون تومان داشته باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 3370 بازدید | 166 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری کارت میاد؟

یه کادرهست سبزه روش نوشته حساب دیجیتال و موجودی حساب

رو اون بزن

بعدش که واردش میشی پایینش برو‌.نوشته فعال سازی کارت فیزیکی

اونجا فعال میکنی

پست تا یه هفته میاره در خونت

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
شاید اشتباه تایپ میکنن کپی کن بفرست اگه رفع نشد به پشتیبانی پیام بده

نه همونو کپی میکنم وارد میکنم. پشتیبانی میگه ربط ب جشنواره ها داره. ینی چی

لینک آنلاین شاپم https://rubika.ir/joinc/CCGDGJJA0QIDOGCPDXBSUSBFDCWIPZAH

چرا؟شاید بخاطر اینکه هنوز کارتت دستت نرسیده

سلام.

اگر درخواست وام یک تومنی رو بدیم، بعد از اینکه وام رو گرفتیم؛؛

آیا میشه اون مبلغ یک تومن رو به یه کارت دیگه انتقالش داد؟ یا فقط میتونیم اینترنتی خرید کنیم اون میزان پول رو(همون۱تومن رو منظورم هست)

سوال بعدیم اینه، کل اون یک تومن وامی که تعلق میگیره، دقیق همون یک میلیونش قابل استفاده اس؟

اره من گرفتمدو ساله ندادمش قسط هاشو

چقدر جریمه شدین؟!!!! یعنی بابت عدم بازپرداخت، چقدر روش کشیدن؟!وبهش اصافه شده؟!

بعد، بعنوان بدهکار بانکی شناخته شدین ، براتون اهمیتی نداره؟!🤭🥴😏

بانک‌پاسارگاد برنامه‌ویپاد رو‌نصب کن...کارتشو یه هفته ای میرسونن براتیه تومن بهت وام‌میده که یماهه ب ...

برنامه رو نصب کردم.درخواست صدور کارت فیزیکی هم دادم.نوشته که بعد از20روز کاری بدستم میرسه😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

سلام.اگر درخواست وام یک تومنی رو بدیم، بعد از اینکه وام رو گرفتیم؛؛آیا میشه اون مبلغ یک تومن رو به ی ...

من وقتی وام رو گرفتم فکرکردم الکیه، برای همین سریع واریز کردم به حساب دیگم، شد🤣دقیقا یه تومن رو واریز کردم شد ، قابل استفاده بود....

من دیروز تسویش کردم ببینم وام دوتومنی رو باز میکنه یانه...

دیدم میتونم باز وام یه تومنی بگیرم اما برای گرفتن وام دو‌تومنی باید ۱۴ روز از زمان تسویه وام یه تومنی بگذره

یعنی الان وام یه تومنی باز میتونم‌بگیرم اما دوتومنی چون بیشتره باید چهارده روز صبرکنم تا بگیرمش... 

برنامه رو نصب کردم.درخواست صدور کارت فیزیکی هم دادم.نوشته که بعد از20روز کاری بدستم میرسه😑😑😑😑😑� ...

بیستت روز چخبرههه ، شاید منظورش اینه بیست روز کاری ،یعنی تو بیست روز اینده برات فرستاده میشه

من پونزدهم مهر بازکردم حساب

بیست وهفتم مهر به دستم رسید

برنامه رو نصب کردم.درخواست صدور کارت فیزیکی هم دادم.نوشته که بعد از20روز کاری بدستم میرسه😑😑😑😑😑� ...

ولی اصولا یه هفته ای باید برسه

من وقتی وام رو گرفتم فکرکردم الکیه، برای همین سریع واریز کردم به حساب دیگم، شد🤣دقیقا یه تومن رو وار ...

میشه بگین این کارها رو چه ماهی یا سالی انجام دادین؟!

شاید طرحشون تغییر پیدا کرده🤔🤔🤔🤔چرا تو تاپیکهای دیگه میگن وام یک تومنی رو فقط میشه باهاش اینترنتی خرید کرد؟!

جسارت میکنم اینو میپرسم شما حین انتخاب پشتوانه ی یک تومنی، پولی تو همون حساب داشتین؟!

خاک برسرم🥺یه سوال دیگه هم دارم!🥴

یک تومن وام رو انتخاب کنیم،بازپرداختش یجا هست؟یعنی مثلا امروز وام رو بهمون بدن،۳۰روز دیگه باید پرداختش کنیم دیگه درسته؟!

بازپرداخت چند مرحله ای نداره؟!اگر داره، میشه بگین میشه ماهی چقدر؟

ببخشید که تگتون کردم،چون فقط شما با حوصله تایپ می کنید😁🌺

بیستت روز چخبرههه ، شاید منظورش اینه بیست روز کاری ،یعنی تو بیست روز اینده برات فرستاده میشهمن پونزد ...

حتما باید کارت غیزیکی هم بدستمون رسیده باشه تا امکان فعال شدن وام یک تومنی رو داشته باشیم؟!