2777
2789

هر احتمالی که میدونید بگید

عفونت یا کیست دختر مجرد میتونه داشته باشه؟ فیبروم چی ؟

اگه برم دکتر برای سونو شکمیه دیگه؟ ممکنه واژن رو هم نگاه یا معاینه کنه؟

مجردا رو معاینه نمیکنن

ولی خب اکثرا عادیه

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چقدر درد عادیه

خب الان چجوری بگم

ولی قرص سلکوکسیب بخور مال قاعدگیه دردتو به کمترین حالت ممکن میرسونه

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
غیرطبیعی یعنی چطور توصیف میکنی

یه روز قبل کلاا مغز استخونم مخصوصا کمر تیر میکشه دلدرد وحشتناک، بی حالی شدید

وقتی پریود میشمم دیگه رسما میمیرم و زنده میشم

از روز اول تا هفتم رو فقط میخوابم از صبح تا شب از شب تا صبح

یه روز قبل کلاا مغز استخونم مخصوصا کمر تیر میکشه دلدرد وحشتناک، بی حالی شدیدوقتی پریود میشمم دیگه رس ...

منم اینجوریم البته سه چهار روز میشم که روز اول و آخر سوزش هم دارم ولی درد شدیدم روز قبل از پریود و روز اوله اینقدر حالم بد میشه نمیتونم سر پا وایسم یا مثلا سر کلاس بشینم 

منم خیلی درد داشتم 

اصلاح سبک کردم بهتر شدم 

با پای لخت رو سرامیک راه نرو سرمای سرامیک و جای سرد رو درد پریود اثر داره چه قبلش چه بعد پریود 

نزار شکمت وقت ظرف شستن هیس بشه 

جای  سرد نشین 

زمان پریودی ترشیجات  و آب سرد نخور 

...قبل پریود ۲روز قبل ویتامین e امگا۳ و آهن 

روز اول پریود جوراب بلند زخیم بپوش 

شرت تو خونه نپوش ...عفونت و کیست میازه ....

کیسه اب کرم خیلی خوبه به مروز درد و کمتر میکنه 

با روغن حیوانی اگر گیرت اومد کاچی با هل و گلاب و زیره درست کن خیلی خوبه برا کیست و درد پریود روز اول بخور 

به مروز دردت خیلی کم میشه 

...

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

منم اینجوریم البته سه چهار روز میشم که روز اول و آخر سوزش هم دارم ولی درد شدیدم روز قبل از پریود و ر ...

دقیقا منم سوزش دارم

خیلی میترسم عفونتی کیستی چیزی باشه ولی جزعت ندارم برم معاینه