2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من سه تا گربه دارم هر سوالی داری بپرس بگم بهت

ممنونم عزیزم 

اول اینکه چه نوع غذا خشکی بهش میدی ؟ بنظرت مونلو خوبه ؟ سوم اینکه صبحونه بهش چی میدی ظهر چی ؟ تشویقی چی؟ چه نوع مالتی میدی همه رو بگو نژاد گربت چیه؟ گربه ی پرشین بنظرت سلامتش اوکیه؟ 

تقصیره منه؟ خدا شفاتون بده

مگه کسی گفت تقصیرکیه   موجودی که باید بیرون باشه و برای خانه درست نشده  چراباید انسان اون رو بیاره خونه واون موجود هم اسیربشه  بجاش یه یتیمی که محتاجه میتونید کمک کنه 

خدارو اینجوری شفامیده ولی شما میخواهیدحرف حق روقبول نکنید

اخرالزمانه دیگه موجودی که برای بیرون ازخونه اس مردم میخوان سرپرستی بگیرن بعدکلی بچه هست که بی سرپرس ...

شما مسئولیت و هزینه گربه رو با بچه یکی میدونی؟؟؟؟

بچه هزار جور دغدغه داره 

ممنونم عزیزم اول اینکه چه نوع غذا خشکی بهش میدی ؟ بنظرت مونلو خوبه ؟ سوم اینکه صبحونه بهش چی میدی ظه ...

من هپی کت میدم عزیزم مونلو قبلا میدادم دکتر گفت آسیب کلیویش زیاده هم قیمت هم هستن فک کنم کیلویی ۸۶۰

گربه های من کلا غذای تر نمیخورن قبلا مرغ میخوردن دیگه نمیخورن واسه همین کلا فقط غذای خشک با تشویقی مثل بستنی یا کنسرو بهشون میدن کنارش مالت و مولتی ویتامین دارن که هر روز باید بخوزن قیمتشون دونه ای ۴۰۰ تا چند ماه هم دارن من مالت ایرانی میدم خارجیا بدمزه بودن نمیخورن مارکش و بعد نگاه میکنم میگم بهت گربه های من پرشین،اسکاتیش،بریتیش هستن پرشین مریضیش بیشتر از بقیه هست حساس تره بریتیش قوی تره بدنش جون دار تره فقط یه چیز عزیزم بهت بگم اول گربه خیلی مو میریزه من واقعا پوستم کنده شده مخصوصا از دست پرشین و اینکه سفر هیچ جا نمیتونی بری و من چون گربم تنها بود دوتای دیگه آوردم و خودم و بیچاره کردم😹😹خیلییی دوستشون دارم و نمیتونم واگذارشون کنم به این فک کن تا ابد قراره کنارت باشه اگه دیدی میتونی بخر عزیزم فقط بازی کردن نیست باید صبور باشی فک کنی بچه داری

چرا؟

اول اینکه وابستگی شدید میاره و اگه خدای نکرده گم بشه یا بمیره آدم داغون میشه 

دوم اینکه به شدت محدود میشی برای سفر و بیرون رفتن و ...

سوم اینکه موهاش زیاد تو خونه می‌ریزه و حتی خاکش هم میاد بیرون از ظرف و باید یه سره جارو بکشی و هر چقدر هم جارو میزنی باز میبینی تموم نمیشه لعنتی 

من الان به گربه های دم در غذا میدم و باهاشون بازی می‌کنم و همشون دیگه میشناسنم😁

مگه کسی گفت تقصیرکیه موجودی که باید بیرون باشه و برای خانه درست نشده چراباید انسان اون رو بیاره خ ...

دلش نمیخواد عزیزم

اختیار زندگی و پول و وقتش رو داره 

یاد بگیرید نه شما معیار حق و باطل هستید نه صاحب اختیار دیگران 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

من هپی کت میدم عزیزم مونلو قبلا میدادم دکتر گفت آسیب کلیویش زیاده هم قیمت هم هستن فک کنم کیلویی ۸۶۰گ ...

دقیقا حرفهای منو زدی🤣

منم اتفاقا ۳ تا گربه داشتم تو خونه و عاشقشون بودم 

ولی الان هر چقدر دخترم اصرار می‌کنه گربه بیارم میگم نههه

البته بیشتر از همه نگران وابستگی هستم که پیش میاد

من هپی کت میدم عزیزم مونلو قبلا میدادم دکتر گفت آسیب کلیویش زیاده هم قیمت هم هستن فک کنم کیلویی ۸۶۰گ ...

پشمام عزیزم واقعا تو دیگه خیلی تو خرجی چند خریدی گربه هاتو؟ من گفتم پرشین بگیرم بهتره بنظرم درمورد بیماریاشون اطلاع دارم اگه ازش مراقب کنم اوکیه؟ هر ماه میبرمش دکتر و اینا کدوم بگیرم ؟ پرشین فلت خوبه ؟ ببخشید اینارو میپرسم 🫶🤦

اول اینکه وابستگی شدید میاره و اگه خدای نکرده گم بشه یا بمیره آدم داغون میشه دوم اینکه به شدت محدود ...

وای اره ممنون عزیزم که گفتی منم خونه تنهام نمی‌رم اصلا جایی این مورد برام اهمیتی نداره خیلی وقته می‌خوام بگیرم تنهام کسی نیست من و پدر مادرمم تک فرزندم بابامم خیلی به گربه علاقه داره 

وای اره ممنون عزیزم که گفتی منم خونه تنهام نمی‌رم اصلا جایی این مورد برام اهمیتی نداره خیلی وقته می‌ ...

اگه به همه جاش فکر کردی بیار عزیزم 

فقط بدون راحت ده دوازده سال انگار بچه داری و وقتی میمیره آدم داغون میشه🥺