2777
2789
عنوان

اونایی ک پراید مدل پایین دارن بیان نیاز دارم به راهنماییتون

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 34 پست
۹۰ خوبهکارکردش پایین باشه خ‌وبهیه بار تعمیر اساسی بشه تا چند وقت راحتیاونقدرام داغون نباشه از۹۰کمتر ...

به نظرت بدنه و شاسی هم خیلی مهمه که کاملا سالم باشه؟

تقریبا ماهی چقد خرج میندازه؟

خرجش ماهانه نیست همون روغن و لنت و اینجور چیزاشه که باید مثل بقیه ی ماشینا مرتب تعویض شه سالی دو سه بار خرج کوچیک رو دستمون میذاره وسایل پراید ارزونه نگران نباش سعی کن خریدنی سالمشو بگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه ساله پراید مدل ۹۰ دارم

چشمش نکنم خیلی خوب بوده تا الان

خرجایی هم که کردم خودم خواستم و برای ظاهرش بوده

اما از نظر فنی بچه خوبی بوده تا الان

میدونم خیلی حق میگم ولی لطف کن لایک نکن داداچ😬
خیلی بگردید که مدل پایین خوب و تمیز پیدا کنید. من سال پیش مدل ۸۷ خریدم. خوب بود. واقعا تمیز. بدون رن ...

آره همچین موردی پیدا بشه خوبه

به نظرتون کجا بگردم دنبالش؟

ماشینتون کاملا سالمه؟منظورم شاسی و بدنه و...ماهی چقد خرج میندازه تقریبا؟

آره سالمه همه چیزش فقط خط و خش جزئی داره بدنش  بدون هزینه تعویض تایر ها که هر چند سال یکباره ما امسال ده تومن خرج سرویس کاملش کردیم

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
خرجش ماهانه نیست همون روغن و لنت و اینجور چیزاشه که باید مثل بقیه ی ماشینا مرتب تعویض شه سالی دو سه ...

به نظرت شاسی سالم باشه یا ماشین کاملا بی رنگ باشه خیلی مهمه؟

یا فقط موتوری سالم باشه اوکیه🤔

به نظرت شاسی سالم باشه یا ماشین کاملا بی رنگ باشه خیلی مهمه؟یا فقط موتوری سالم باشه اولیه🤔

شاسی خیلی مهمه بنظرم فنی و موتوری سالم باشه با شاسی ها اگه بدنه رنگی باشه یا خط و خش می ارزه 

شاسی ضربه خورده باشه تو رانندگی سخته

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐