2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیایید فقط متاه🧨🧨

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منشی میه دکتره که گفته باید معاینه بشید!!!اگه دکترت پولیه به نظرم اصن پیشش نرو اینجور دکترا بخاطر پو ...

اگه دوباره ویزیت بخواد نمیرم چون دمترای پولی دقیقا میچاپن منم حس بد میگیرم

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

😂😂😂والا هرچی بنویسم میان حد اقل بفهمن اضهار نظر بیخود نکنن

اینم هست😂

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

[QUOTE=400300094]پس چرا نمیگه ویزیت میخواد دوبار پرسیدم نگفت[/QUOTEشاید مطمین نیست دکتر بدون ویزیت ق ...

خو الان گفت فردا بیا اگه ویزیت بخواد من نمیخوام برم دوبارم پرسیدم جوابم نواد چیکار کنم الان؟

اکثر دکترا برای دیدن جواب ازمایش هم ویزیت میگیرن،مخصوصا شهرستان ها!!چه برسه،دوباره بخوای بری پیشش

اخه خداد تومن ویزیت داره

بستگی به دکترت داره 

دکتر خودم تلفنی یا از واتساپ هم راهنمایی میکنه تو این موارد ویزیت نمیگیره 

ولی همه دکترها مثل هم نیستن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بستگی به دکترت داره دکتر خودم تلفنی یا از واتساپ هم راهنمایی میکنه تو این موارد ویزیت نمیگیره ولی هم ...

اینم خودش میومد خوب باشه الان باز بپرسم از منشی؟