2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیایید فقط متاه🧨🧨

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 49 پست
اکثر دکترا برای دیدن جواب ازمایش هم ویزیت میگیرن،مخصوصا شهرستان ها!!چه برسه،دوباره بخوای بری پیشش

پس چرا برای من نمیگیره حتی دکتر بچه هامم برا آزمایش ویزیت نمیگیره یا اگه موردی بود میگه از واتساپ بپرس .حتی یه بار تب پسرم پایین نمیومد گفت از واتساپ وضعیتشو گزارش بده یا اکو بردم گفت نگرانی ندارا ولی زنگ بزن بمنم نتیجه رو بگو

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بحث چی یه کلام جواب بده

احتمالا بعدش میخواستی بگی انصاف نیست و...

اما ادب حکم می‌کنه یه بله یا خیر بگه

بیخیال منشی ها از پزشکا بیشتر خود گیرن

همون حرف ک میگه شاه مییخشه وزیر نمیبخشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا برای من نمیگیره حتی دکتر بچه هامم برا آزمایش ویزیت نمیگیره یا اگه موردی بود میگه از واتساپ بپ ...

خدا خیرش بده 

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

اینم خودش میومد خوب باشه الان باز بپرسم از منشی؟

نمیشه گفت شما برو روال هر چی باشه همون میشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خدا خیرش بده

من فکر میکردم روال همینه اینجا متوجه تفاوتشون شدم

احتمالا بعدش میخواستی بگی انصاف نیست و...اما ادب حکم می‌کنه یه بله یا خیر بگهبیخیال منشی ها از پزشکا ...

ن من اینجوری نیستم همون اول میگم حرفمو چک چونه نمیزنم 

دو بار پرسیدم گفت کی اوندی گفتم 3روز پی گفت باید معاینه بشی گفنم شامل ویزیت میشه گفت باید بیایی خو ک ص خل این ینی چی عین ادم جواب بده زنیکه 

پس چرا برای من نمیگیره حتی دکتر بچه هامم برا آزمایش ویزیت نمیگیره یا اگه موردی بود میگه از واتساپ بپ ...

تهرانید؟من تا تهران بودم نمیگرفتن

از وقتی اومدن شهرستان،هر دکتری رفتم،به درو دیوار مطب زده،برای جواب آزمایش،باید ویزیت بپردازید

من فکر میکردم روال همینه اینجا متوجه تفاوتشون شدم

ادم خوب خوبه تدم پولیم پولکی ول یدکتری ک پولکی باشه اصلا ازش نداره بری 

خو الان گفت فردا بیا اگه ویزیت بخواد من نمیخوام برم دوبارم پرسیدم جوابم نواد چیکار کنم الان؟

وا خب میخواد هربار بری باید ویزیت رو بدی دیگه مقصر شمایی یادت رفته ایشون چیکار کنه

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تهرانید؟من تا تهران بودم نمیگرفتناز وقتی اومدن شهرستان،هر دکتری رفتم،به درو دیوار مطب زده،برای جواب ...

تبریزم

وا خب میخواد هربار بری باید ویزیت رو بدی دیگه مقصر شمایی یادت رفته ایشون چیکار کنه

چی داری میگی واسه خودت شعور نداره وقتی دوبار میپرسن جواب بده لاله یا زیر لفظی میخواد؟؟؟

جواب بده طرف مسخرش نیست م این همه راه بکوبه بره بیخود همون اول بگه اره یا ن چیش سخته م طرفشو میگیری؟