چهار شنبه رفتم دمتر زنان ی مورد یادم رفت بگم الان پیام دادم ب منشیش گفت باید بیایی گفتم شامل هزینه میشه جواب نداد دوبارم پرسیدم گفت باید معاینه بشید حالا باید ویزیت بدم دوباره ؟
چون یه هفته نشده پیشش بودم بنظرم نباید بدم
تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .
اکثر دکترا برای دیدن جواب ازمایش هم ویزیت میگیرن،مخصوصا شهرستان ها!!چه برسه،دوباره بخوای بری پیشش
پس چرا برای من نمیگیره حتی دکتر بچه هامم برا آزمایش ویزیت نمیگیره یا اگه موردی بود میگه از واتساپ بپرس .حتی یه بار تب پسرم پایین نمیومد گفت از واتساپ وضعیتشو گزارش بده یا اکو بردم گفت نگرانی ندارا ولی زنگ بزن بمنم نتیجه رو بگو
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
تهرانید؟من تا تهران بودم نمیگرفتناز وقتی اومدن شهرستان،هر دکتری رفتم،به درو دیوار مطب زده،برای جواب ...
تبریزم