خوشگلللللل مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 1879 عنوان خانمایی که بهشون خیانت شده بیاین 213 بازدید | 39 پست موقع خیانت شوهرتون رفتارشون تو فضای مجازی چطور بود؟چیا رو لایک میکرد ؟فالو میکرد؟دستش حلقه بوده؟ عکستون رو میذاشت تو پیچش یا استوری؟بهش اعتماد داشتین یا نه؟ متاهل❤️آبجی ها داداشیای سایت لطفا درخواست دوستی ندین حتی شما دوست عزیز🖐🏻 دیروز | 22:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشگلللللل مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 1879 اونایی که آنلاینن جواب بدم متاهل❤️آبجی ها داداشیای سایت لطفا درخواست دوستی ندین حتی شما دوست عزیز🖐🏻
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 31588 در این حد یادم نیسرفتارش سرد بود چه حضوری چه مجازی خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
yakamu_turk عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 5634 من مجردم اینستام ۲۵ کا فالوور دارم ولی عکس و فیلم بعضی آقایون خيليیییئیی راااااااحت میان دایرکت پیشنهاد و.....درحالیکه تو پیجشون عکس و فیلم بچه و فامیلاشون هست
خوشگلللللل مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 1879 من مجردم اینستام ۲۵ کا فالوور دارم ولی عکس و فیلم بعضی آقایون خيليیییئیی راااااااحت میان دایرکت پی ... عکس زنشون بوده؟تو دایرکت چی پیام میدن؟ متاهل❤️آبجی ها داداشیای سایت لطفا درخواست دوستی ندین حتی شما دوست عزیز🖐🏻
نسیمشمال عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 21082 در این حد یادم نیسرفتارش سرد بود چه حضوری چه مجازی دقیقاقفل روی گوشیشهبیشتر وقتا تلفنش مشغول بود
خوشگلللللل مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 1879 در این حد یادم نیسرفتارش سرد بود چه حضوری چه مجازی مثلا زنا رو لایک و فالو میکرد؟ متاهل❤️آبجی ها داداشیای سایت لطفا درخواست دوستی ندین حتی شما دوست عزیز🖐🏻
yakamu_turk عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 5634 عکس زنشون بوده؟تو دایرکت چی پیام میدن؟ عکس زنشون نه ...زیاد چک نکردم ولی خیلباشون مثلا میان دایروت پیشنهاد دوستی آشنایی میدن میبینی طرف متاهله یا بچه داره الکی بهونه ندارن که اره داریم جدا میشیم ک ازدواج اجباری بوده دوسش ندادم فقط هم خونه ایم و بهم نمی یه از ابن ک.......سرا
خوشگلللللل مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 1879 دقیقاقفل روی گوشیشهبیشتر وقتا تلفنش مشغول بود صفحه پیچشون چی؟عکسی ازت میذاشت؟ چیزای مشکوک رو لایک و فالو میکرد؟ متاهل❤️آبجی ها داداشیای سایت لطفا درخواست دوستی ندین حتی شما دوست عزیز🖐🏻
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 31588 مثلا زنا رو لایک و فالو میکرد؟ نه فقط با همون خانوم بود خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
خوشگلللللل مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 1879 عکس زنشون نه ...زیاد چک نکردم ولی خیلباشون مثلا میان دایروت پیشنهاد دوستی آشنایی میدن میبینی طرف متا ... چجوری میفهمی متاهلن؟بعضی هاشون متاهلن خودشونو مجرد جا میزنن و هیجی راجع به خانواده اشون عکس نمیذارن متاهل❤️آبجی ها داداشیای سایت لطفا درخواست دوستی ندین حتی شما دوست عزیز🖐🏻
خوشگلللللل مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 1879 نه فقط با همون خانوم بود چجوری مچشو گرفتی؟دوسش داری ؟ متاهل❤️آبجی ها داداشیای سایت لطفا درخواست دوستی ندین حتی شما دوست عزیز🖐🏻
نسیمشمال عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 21082 صفحه پیچشون چی؟عکسی ازت میذاشت؟ چیزای مشکوک رو لایک و فالو میکرد؟ نه بابا شوهر من از اون مردهای اُمُله
خوشگلللللل مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 1879 نه بابا شوهر من از اون مردهای اُمُله یهنی چی؟خیانت کرده؟ متاهل❤️آبجی ها داداشیای سایت لطفا درخواست دوستی ندین حتی شما دوست عزیز🖐🏻