2777
2789

اقای من دانشجو ام مدیرم تو سرکار گفت بهم مرخصی نمیده منم گفتم شعبه منو عوض کن فرستادم یه جا نزدیک دانشگاهم  اما به خونم دوره 

نمیدونم چیکار کنم هنوز نامه ی جابه جایی مو نزده دورز دیگه زمان نامه های جابه جایی هست  

یه دلم میگه برم ازش خواهش کنم برگردم یه دلم میگه نه بمونم همین شعبه ی جدید چه کنم؟ توروخدا یکی استخاره بگیره 😭😭

میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که  نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹

عزیزم هرکدوم راحتی انجام بده

دلم اروم نیست نمیدونم چیکار کنم

میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که  نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.