2777
2789
عنوان

اون توستر سان سیلورsun silver

17 بازدید | 5 پست

سلام 

بابت ماشین لباسشویی راهنماییم کردین دستتون درد نکنه ماشین لباسشویی اتوماتیک پاکشوما 8 کلیوی تمام لمیثسی خریدم 35 میلیون 

الان یه مشکل دیگه دارم 🫣😩

آقا من رفتم اون توستر بخرم پولم آنچنان زیاد نبود ، فروشنده گفت بیا اون توستر 60 لیتر دوتا شیشه دار سان سیلور بردار صفحه اش هم لمسی ، منم ذوققق خریدم مقدار چهار میلیون و پونصد قیمتش خوب بود خدایی 

الان اینجور که من از رو کارتش میبینم  دکمه لمسی المنت بالا پایین داره دکمه جوجه گردون داره ، دکمه فن داره ، دکمه منو داره ب(رنج، سوپ ،پخت سبزیجات ....) عکسش رو بلد باشم میزارم ، یک دکمه هم داره برای زمان ...

اماااااا دکمه لمسی برای درجه نداره بعد دکمه okنداره 

بعد من از کجا بفهمم؟🤕🤕🤕 

نمیدونم  برند مدل بالایی هم نیست آخه  دلم میگه برم پس بدم بعد دوباره یکی دیگه بخرم باز خواهرم و مامانم میگن نهههه همین عالیه احمق نباش موندم منم 

بابت لمسی بودنش مشکلی ندارم من چون فامیل دارن میگن خوبه 5 ساله استفاده میکنن فقط دکمه درجه سانتیگراد نداره 

روی کارتش هم ننوشته چیزی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم ها من چیز هایی که تو منو داره و رو کارتن دیدم رو عکس گذاشتم ، عکس از روی کارتن هم گذاشتم از دکمه هاشم گذاشتم من رو اونا دکمه درجه و دکمه تایید یا همون ok نمی بینم 

Okکه میگم برای این که من زمان رو مشخص کردم این چجوری به کار میفته 

بعد خواهرم میگه بیان براد نصب کنن خوشون میگن اما من الان میگم تا تنور داغه بچسبونم میتونم الان عوض کنم تهش یکماه دیر تر بخرم اما بعداً نه ، چون ما آنچنان پولدار هم نیستیم  که بگم بیخیال باز بعد میخرم حداقل 7 یا 8 سالی کار کنه برام .بعددددد خراب بشه مهم نی