پریسا_۲۰ مدیر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 7216 عنوان کاربرگ یعنی چی آخه چرا کرونا معلمای ابتدایی رو بدعادت کرد😊 | مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 73 پست درستو بگو بعدم بگو اگ ریاضی بچه ها تمریناشو تو خونه حل کنناگ فارسیه خود ارزیابیاشواگه علومه همونجا تو کلاس سوالارو بگو بنویسنخجالت نمبکشید کل خانواده رو درگیر شاد و کاربرگ میکنیدیه پروسه ای شده یا باید هر روز جلو کافینت مشغول تکثیر برگه بود یا یکی بنویسه رو دفتر ♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻 1404/08/12 | 21:45 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maleka_a عضویت: 1403/12/27 تعداد پست: 606 دقیقا ما اون زمان یه هزینه ای اول سال میدادیم و خود مدرسه اگر نیاز بود کاربرگ چاپ میکرد ولی الان خواهرم هر روز باید کاربرگ چاپ کنیم دیگه مجبور شدیم پرینتر بگیریم عضو
eliagoli عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 2828 یادگیری باید تو کلاس اتفاق بیفته نه با نمونه سوال!!! عزیزم هرچیزی پس از یادگیری تکرار و تمرین میخواد که توی مغز تثبیت بشه ، مشق نوشتن و کاربرگ حل کردن دقیقا داره همین کار رو انجام میده داره مسائل درسی رو مرور و تکرار میکنه اصلا چیز بدی نیست اتفاقا نظام آموزشی الان کاملا تکمیل شده و بی نقصه فقط یکم حوصله ی مادر رو میطلبه که پای بچه بذاره خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏
مهتابانم عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 5682 مادرایی که بچه ابتدایی دارن همشون یه پا معلم شدن دیگه 😑من خودم دهه هشتادیم یادم نمیاد بجز یکبار مام ... من کل زمانم کللللللل زمانم برای دخترم میره در طی شبانه روز ظهر میاد خونه از یه ساعت بعدش بهش درس میگم نقاشیاملاکاردستیسفارشای خانم معلم که اینو بیارید اونو بیاریدشوهرمو از اول مهر درست حسابی ندیدم پسرم که کلا هیچی ۴ سالشه کاملا ازش دور شدم ❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻
023roniya عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 7929 اصلااا نیازی نیست ب کاربرگما گوشی نداشتیم شاد نبود چطور یادگرفتیمسر کلاس خودشو ب زحمت نمیندازه این اشتباهه که آموزش الان و با دوران خودتون مقایسه میکنید
023roniya عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 7929 اگ زحمت میکشید همون کتابو درست یاد میدادکاربرگی ک پدر چاپ میکنه مادرم جوابشو مینویسه زحمت نیس خب شما اشتباه میکنی جوابش و مینویسیخودش باید بنویسه
بانوسوسن عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 24705 کاربرگ روکه مدرسه خودش بهمون داد همون کاربرگ هفتگی رومیگی شهرازصداپراست، 🗣 ولی ازسخن تهی،
بانوسوسن عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 24705 ولی بچه هاازپایه همه ضعیفن پسرم چهارمه هنوزبعضی کلمات رواشتباه مینویسه شهرازصداپراست، 🗣 ولی ازسخن تهی،
023roniya عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 7929 به کام معلمین عزیزم شما که اهل صلوات و.. هستیددرست نیست اینطوری قصاوت کنیدنه پول کاربرگ ها میره تو جیب معلم نه چیزیتازه معلم باید یه وقت اضافه بزاره که کاربرگ ها رو چک کنه ، مرور کنه
پرستویسابق عضویت: 1401/07/30 تعداد پست: 18485 ولله منم میگم زمان قدیمتر چجوری سرکلاس نمونه سوال داخل خونه هم میدادن فرداشم همه رو نگاه میکردن. . البته ک ب نظر من بچه هارو تنبل و لوس کردیم. parasoo1989@
talisman عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 1933 از قدیم نبود من دهه هشتادیمفقط کتاب وزارتی خوندم دهه هشتادی هستی و بچه مدرسه ای داری؟ عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...
پریسا_۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 7216 دهه هشتادی هستی و بچه مدرسه ای داری؟ بچه خودم نیس ولی تکلیفاشو من انجام میدم ♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻
پرستویسابق عضویت: 1401/07/30 تعداد پست: 18485 دقیقا ما اون زمان یه هزینه ای اول سال میدادیم و خود مدرسه اگر نیاز بود کاربرگ چاپ میکرد ولی الان خو ... نمیدونم متولد چ سالی هستی اما منم یادمه ساالی دوبار گاهی ی کاغذ میدادن گاهی اونم. باقیش تو دفتر بود همش ک معلم سولارو میگف . بعد من چیزی ک یادمه پایه بچه ها هم ضعیف نبود مثل چیزی ک چندساله داریم میبینیم parasoo1989@
talisman عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 1933 بچه خودم نیس ولی تکلیفاشو من انجام میدم اشتباه میکنی دیگه عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...
پریسا_۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 7216 اشتباه میکنی دیگه از کجا میدونی اشتباه میکنمنه از شرایط خبر داری نه دلیلشو میدونیالان تو داری اشتباه میکنی ♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻