2777
2789
عنوان

هی خداجونم دلم گرفته

43 بازدید | 6 پست

از دست این مرد واقعاخیلی ناراحتم میکنه😭😭😭براهمه چی خرج میکنه به من که میرسه جونش درمیاد دو هزار بده من میگم پول بده برم آرایشگاه یه هفته اس دارم میگم میگه نمیدم 😑هربار اینجوری میکنه فقط من براعید رفتم آرایشگاه برای اصلاح ميگما رنگ اینا که نه ....هرسری میگم نمیده آخرش خودم اصلاح میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خودت برو سرکار پول داشته باشی خیلی سخته اینجوری از شوهرت پول بگیری. واقعا مردا بی مسیولیت شدن.

دخترم سال دیگه میره پیش دبستانی انشالله از سال بعد میخوام برم امسال میخواستم بزارم مهد برم یکم دخترم وابسته اس دیدم سختشه کم کم دارم آمادش میکنم میخوام یکمم باهاش کارکنم سال بعد رفت پیش مشکلی نداشته باشه ...میدونی بحث پولش نیس که داره این قصدش فقط اذیت کردنه منه براهمین میسوزم 

خب خودت برو سرکار پول داشته باشی خیلی سخته اینجوری از شوهرت پول بگیری. واقعا مردا بی مسیولیت شدن.

اصلا سرکارم برم این خرجامو پولشو باید شوهرم بده دیگه والله میترسم سرکاربرم این حتی خرج خونه رو هم نده دیگه 

دخترم سال دیگه میره پیش دبستانی انشالله از سال بعد میخوام برم امسال میخواستم بزارم مهد برم یکم دخترم ...

امیدوارم موفق بشی گلم. چرا خب اذیت میکنه ؟ مگه درامدش خوب نیست 

امیدوارم موفق بشی گلم. چرا خب اذیت میکنه ؟ مگه درامدش خوب نیست

درامدشم خوب نیس ولی دیگه پول اصلاح چیه که نتونه بده😐کلا با من لجه فقط حرصم میده انگار مامان باباشو کشتم