2777
2789
عنوان

حالم از خودم بهم میخوره کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 38 پست
بقیه دخترا چیکار میکنن اونایی ک رل ندارن چیکار میکنن ینی همش با دوستاشون بیرونن؟

من خودم با همکلاسیهام ارتباط داشتم بعد تحصیلم،البته بیشتر تلفنی بود

سالی یه بار اگه میدیدمشون

ولی سعی کردم برم کلاس یا کار پاره وقت....که مشغول باشم

تا اینکه ازدواج کردم.

اگه میتونی کار مناسب پیدا کنی هم خوبه 

اره تو خونه سفارش خیاطی میگیرم پاکدست هم گوش میدم ولی ی آدمیم ک باید روزام کامل مشغول باشم خسته بشم ...

چقدررر خوب که خیاطی میکنی

پس حتما تواناییشو داری که با کارهای بیشتر و هنرهای بیشتری خودتو مشغول کنی

راستی با مامانت نمیرید پارک،ورزش کنید ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم با همکلاسیهام ارتباط داشتم بعد تحصیلم،البته بیشتر تلفنی بودسالی یه بار اگه میدیدمشونولی سعی ...

بخدا ازدواج هم خیلی خوب بوده ها آدم مشغول کارای خونه میشه

چقدررر خوب که خیاطی میکنیپس حتما تواناییشو داری که با کارهای بیشتر و هنرهای بیشتری خودتو مشغول کنیرا ...

اره حالا با اصرار ی کلاسی چیزی ثبت نام میکنم یا سفارش بیشتر میگیرم

مادرم فوت کردن عزیزم

اسی زندگی این دنیا همراه سختی هست،الان من ازدواج کردم ولی بچه ندارم،یجور وقت میگذرونم خودم توو خونه،کار هنری،کتاب ....کلی هم بخاطر حرف و گیردادن بعضیها در مورد بچه اذیت شدم،ترجیحم اینه خونه وقت بگذرونم یا با خانواده یا بعضی دوستام البته بیشتر تلفنی،چون اونها هم درگیر بچه داری هستن و الان مثلا صمیمیترین دوستم رو چندساله ندیدم دیگه با ۳تا بچه وقت نمیشه،ولی چون رفتم کلاس و دوره جدید ثبت نام کردم،با آدمهای جدید آشنا شدم،البته اونهم موقتی هست هفته ای یه بار سرکلاس دیدمشون و شاید دیگه نبینمشون یا سالی ۲بار مثلا ببینم،پارسال با یکی از همسایه ها که تازه عروس بود و دخترعاقلی بود سلام و علیک داشتم،الان خونمون عوض شد،چندبار تلفنی حرف زدیم ....دیگه اونم قطع شد.

دنیا همینه

با قرآن ونماز انس بگیر،با خدا درددل کن

توکل برخداوند

ان شاالله یه آدم صالح سرراهت قرار بگیره و خوشبخت بشی

البته یه وقت واسه فرار از تنهایی ازدواج نکنی ها،

حتما بشناسش و مشاوره برو و مهارتهای زندگی رو هم مطالعه کن