2777
2789
عنوان

رفتم عروسی محلم ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 3477 بازدید | 115 پست
نرفتم پاتختی شون..ما بندریا مراسم پاتختی داریم که کادو میدن..و من نرفتم.

بدتر شد................................... الان میگن فقط اومده شام بخوره.............بیشعورن چرا تحویل نگرفتن.........ولی شمام نباید بدون دعوت میرفتید

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

شما نباید بعدا جواب پس میدادی کهاگرقرار بر گله و ناراحتیه اونا دعوت نکردن اونا باید جواب بدن و همسرت ...

دو دل بودم..خیلی کثیفن..همسرم توپش اینقدر پره و ناراحته..چند روز همش قلبش درد می‌گرفت.. خانواده همسرم خیلی اوضاع مالی شون خوبه..همسر من ضعیف تره از همه..و درد اینجاست همسرم میگه چون من ضعیف تر بودم دعوت نکردن و اینا..وگرنه من خودم از نظر اصالت و پرستیژ اجتماعی و تحصیلات از تک تک خانواده شون سر ترم.‌..اونا فقط پول دارن که اگه پولشونو ازشون بگیری هیچی ندارن..هیچ..نه سواد نه کلام نه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط منم که با حرف مادرشوهرش موافقم که خانواده آدم نیاز به دعوت نداره آدم تو جریانات عروسی و بدو بدوهاش تازه توقع کمک هم داره از برادر خواهرش یا کس دیگم هست😁😁😁😁😁البته منظور من صد درصد از نظر صمیمیته نه بی احترامی و تحویل نگرفتن

فقط منم که با حرف مادرشوهرش موافقم که خانواده آدم نیاز به دعوت نداره آدم تو جریانات عروسی و بدو بدوه ...

نه عزیزم..مادر شوهرم جلوم میگفت که دخترش زنگ زده به فلانی و فلانی و ..دعوت کرده..اصلا اسمی از عروسی نیاوردن جلومون..قبل از عروسی خواهر شوهرم رو دیدم با چه ذوقی بهش گفتم سلام مادر عروس هیچی نگفت ..رفت خوابید

چون خودش خواسته بره ببینه چکار کردن نکردن با عرض معذرت از اسی برا فضولی رفته وگرنه آدم عاقل بدون دعو ...

دقیقاااااا 

آمار کادو و دعوتی و همه چیو داره 

خودشم کادو نداده برگشته😂😂😂

بهتره کمتری بری و بیای ،چندوقت دیگه این فرق گداشتنا بین نوه ها هم پیش میاد

همسرم گفت همشون برام مردن دیگه..منم ۱۱ساله عروسشونم شاید جمعا دو سه بار رفته باشم خونه خواهر شوهرام. ‌البته برا وعده غذا فقط یکبار‌..الان دیگه کلا دلم میخواد نبینمشون هیچوقت..بخدا سه ماه پیش ۱ تومن پول داشتم ته حسابم رفتم گل و کیک سفارش دادم برا اون یکی خواهر شوهرم که تولدش بود رفتم محل کارش سورپرایزیش کردم..همیشه بهشون احترام گذاشتم..اما....

همسر شما دایی بوده و شما زن دایی جز فامیل درجه یک حساب میشین که باید اولین دعوتی ها باشین بعد نه کارت آوردن نه دعوت لفظی کردن فقط از روی استوری رفتین وقتی خودت به خودت ارزش نمیزاری دیگه چه انتظاری دارید که دیگران بهتون ارزش بزارن 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

من دعوت هم بشم کلی وسواس ب خرج میدم برم یا نرم بعد شما ......برای خودت شخصیت داشته باش بانو

منم تا حالا هیچ مهمونی ای بی دعوت نرفتم..اما این چون عروسی بود و عروسی بسیار بزرگ گرفته بودن و عروس مثلا با یه کلیپ دعوت کرد با تمام دو دلیم و تردیدی که داشتم رفتم..خیلی اشتباه کردم اما