2777
2789
عنوان

رفتم عروسی محلم ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 5697 بازدید | 138 پست

چرا الان میگی چرا باهام خوب نیستن، چرا این رابطه رو تموم نمی‌کنی، رفتارت شبیه مهر طلب هاست، 

مشخصه چند سال دیگه بچه های خودت هم عروسی کنن اول اونا رو دعوت میکنی، 

تایپیک قبل چقدر همه کاربر ها گفتن نرو چقدر شوهرت گفته نریم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا الان میگی چرا باهام خوب نیستن، چرا این رابطه رو تموم نمی‌کنی، رفتارت شبیه مهر طلب هاست، مشخصه چن ...

اره فکر کنم مهر طلبم 😭😭😭😭دیگه تمومش میکنم..به نظرتون چیکار کنم؟؟واکنشم چی باشه؟سکوت کنم و ارتباط رو قطع کنم؟

همسرم گفت همشون برام مردن دیگه..منم ۱۱ساله عروسشونم شاید جمعا دو سه بار رفته باشم خونه خواهر شوهرام. ...

خواهر شوهرت دوست صمیمیت هست؟؟ 

اینو نگم دق میکنم 99 درصد جامعه از آدمای مهر طلب خوششون نمیاد و ازش کناره میگیرن 

دادا بندر که ایقد مردم خاکین اینارو از کجا پیدا کردی تو شدی عروسشون

تو کوچه..با تمام مخالفت‌های پدرم و برادرم..حتی روزعقدم پدرم نیومد فقط بعد از ما رفت امضا زد‌‌حتی عروسیم نیومدن پدرم و برادرم و عموهام..من از یک خانواده اصیل و با پرستیژ اجتماعی سطح بالا و اونا خاله زنک و اهل غیبت و با همسایه ها تو کوچه نشستن و قلیون محلی کشیدن و پشت همسایه مقابل حرف زدن و بد دهن و ....هرچی بگم بازم هست..و من و همسرم عشقی ازدواج کردیم

اره فکر کنم مهر طلبم 😭😭😭😭دیگه تمومش میکنم..به نظرتون چیکار کنم؟؟واکنشم چی باشه؟سکوت کنم و ارتباط ...

این رابطه از سمت اونا تموم شده هست سمتشون نرو 

نیمتونی با خانواده خودت رفت و آمد کنی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
تو کوچه..با تمام مخالفت‌های پدرم و برادرم..حتی روزعقدم پدرم نیومد فقط بعد از ما رفت امضا زد‌‌حتی عرو ...

اونا بخاطر اینکه خانواده برات احترام قائل نشدن بهت احترام نمیزارن و ازت فاصله میگیرن

باز خداروشکر همسرتون آدم خوبیه

واقعیت غذا نخوردنت هم زشت بوده حالا میگن چشم نداشت بریز بپاش ماروببینه رفتنت هم میگن اومد ببینه چخبر ...

ای بابا..منو و شخصیت منو میشناسن..میدونن اهل  خاله زنک بازی و سرک کشیدن  نیستم و حسادت در من راه نداره