2777
2789
عنوان

بنظرتون باردارم با این علائم

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 56 پست
بارداری شما ؟ علائمت چی بود

عزیزدلم همین علائم شما و عقب انداختن پریود

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای خیلی بده انتظار بخدا کلافه شدم لعنت ب همه چی

نه بابا من هم داغون بودم الانه خدامو شکر میکنم خدا به وقتش میده بهمون چرا استرس و جوش بزنیم هرچی استرس داشته باشیم بدتره

دلشاد هستم...💍

عزیزدلم همین علائم شما و عقب انداختن پریود

لطفا واسم دعا کن فردا تکت کنم بگم پریود نشدم خیلی خستم زدم ب سیم اخر دیگه ۹ماه اقدام هربار نا امید 

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

لطفا واسم دعا کن فردا تکت کنم بگم پریود نشدم خیلی خستم زدم ب سیم اخر دیگه ۹ماه اقدام هربار نا امید

چشم دورت بگردم ناامید نشو این ماه نشد ماه بعدی ایشالا تا یکسال طبیعی و بدون مشکله 

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

عزیزم زیاد نیس که میشی حتما مشکلت چیه

والا هرچی میرم دکتر مشکلی نیست شوهرمم آز داد سالم بود دلیل باردار شدنمو نمیفهمم واقعا این ماه لتروزول اچ سی حی داد بهم

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

نه بابا من هم داغون بودم الانه خدامو شکر میکنم خدا به وقتش میده بهمون چرا استرس و جوش بزنیم هرچی است ...

خدابزرگ ان شالله خدا ب دوتامون ببخشه❤️‍🔥

چشم دورت بگردم ناامید نشو این ماه نشد ماه بعدی ایشالا تا یکسال طبیعی و بدون مشکله

ممنون قشنگم 😘

عزیزم نترس من تازه تنبلی تخمدان داشتم حامله شدم تو که میگی مشکلی نیس پس نترس

چجوری حامله شدی ؟ چیزی خوردی؟ 

اره خدابزرگ ولی خسته شدم 

چجوری حامله شدی ؟ چیزی خوردی؟ اره خدابزرگ ولی خسته شدم

مشکل از تو هس یا همسرت ؟چرا نمیشین

چند ماه اقدامی 

چند ساله ازدواج کردی

ما که ۷سال ازدواج کردیم ۶سال پیش اقدام کردیم و دکتر و ...یه سال کامل تحت درمان و مشکل از همسرمه  و بعدم کلا زدیم به بیخیالی اصلا اقدامی نداریم چون مشکل مالی پیدا کردیم 

دلشاد هستم...💍

چجوری حامله شدی ؟ چیزی خوردی؟ اره خدابزرگ ولی خسته شدم

رفتم دکتر لتروزول با دفامد داد بهم دوماه خوردم حامله شدم ببین یه راهیو میگم بت صد درصد جوابه اصلاح سبک کن من دوسه ماهم اصلاح سبک کردم روزی نیم ساعت حتما پیاده روی کن شاد باش برقص استرس به هیچ عنوان نداشته باش غذا سالم بخور شب ها زود بخواب  

مشکل از تو هس یا همسرت ؟چرا نمیشینچند ماه اقدامی چند ساله ازدواج کردیما که ۷سال ازدواج کردیم ۶سال پی ...

۷ساله ازدواح گردم یه دختر دارم ۵سالش الان واس دومی اقدامم نمیشه 

رفتم دکتر لتروزول با دفامد داد بهم دوماه خوردم حامله شدم ببین یه راهیو میگم بت صد درصد جوابه اصلاح س ...

منم این ماه لتروزول خوردم ولی دوفامدو داد نخوردم الان اینو گفتی پشیمون شدم کاس میخوردم