2777
2789
عنوان

بنظرتون باردارم با این علائم

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 56 پست
من درد پریود داشتم ولی نمی‌شدم،از موعدم گذشته بود که فهمیدم باردارم

دردات چجوری بود واسم توضیح بده لطفا🥹

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

منم تنبلی دارم من حس میکنم هیچ وقت تو عمرم تخمک گذاری کو متوجه نشدم علایمی نداشتم آخهالان تحت درمانم ...

منم امپول لتروزول خوردم این ماه ان شالله دوتامون نتیجه بگیریم

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب امید خدا ایشالا تو آذرماه مشخص میشه

من فردا موعدم😢

منم به موعدم مونده کمر درد عجیبی دارم و دل‌پیچه امروز بی بی چکم یه هاله ی خیلی کمرنگ انداخت فعلا منت ...

ان شالله حامله ای گلم خبرم کن 😍

منم تنبلی دارم من حس میکنم هیچ وقت تو عمرم تخمک گذاری کو متوجه نشدم علایمی نداشتم آخهالان تحت درمانم ...

منم متوجه تخمک گذاری نشدم عزیزم فقط همون ماهی که حامله شدم فهمیدم  و اقدام کردم خدابزرگه حتما میشی

دردای پریود چجوریه؟ همونجوری دقیقا

ارههه منم همینجورم برام دعا کن عزیزم 🥺🙏

توکل به خدا، انشالله بارداری عزیزم

ان شالله گلم 

منم متوجه تخمک گذاری نشدم عزیزم فقط همون ماهی که حامله شدم فهمیدم و اقدام کردم خدابزرگه حتما میشی

ا ی خدا 

از دهنت بشنوه دارم آمپول رشد فولیکول میزنم امروز روز دوم هستم

دعا کنید برام