2777
2789
عنوان

فهمیدم وقتی به جایی نرسی آدما برات ارزش آنچنانی قائل نیستن🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 24 پست

خوب عقل مردم به چشمشونه. مهم نیست. خودت مهمی. سعی کن نظر بقیه برات مهم نباشه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه آدما به ارزش واقعی کسی توجه نمیکنن. حالا اون آدم خوب یا بد باشه، کافیه اسم در کنه، یا جایگاه اجتماعی خاصی داشته باشه تا کمر براش خم میشن.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

حقفعلا که ما براشون مثل بقیه ایم😂

میدونی وقتی پشت کنکوری میمونی خیلی چیزا رو میفهمی😂

من حتی کسایی اطرافم بودن موقعی که پشت بودم قربون صدقه ام میرفتن

الان که رشته خوبی قبول شدم وقتی فهمیدن دیگه حتی پیامم ندادن

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

مگه مهمه ؟ برخورد بقیه با مارو رفتارخودمون با خودمون میسازه

این که هس

ولی نحوه برخورد با یه ادم تحصیلکرده و یه ادم معمولی رو دیدم. در خالیکه اون ادم معمولی خیلی هم باشخصیت بود

متاسفانه آدما به ارزش واقعی کسی توجه نمیکنن. حالا اون آدم خوب یا بد باشه، کافیه اسم در کنه، یا جایگا ...

قربون دهنت منم کل حرفام همین بود.

حالا تو هر چقدر بخوای خوب باش به اون طرف محبت کن 

باز چیزای ظاهری رو میبینن

این که هسولی نحوه برخورد با یه ادم تحصیلکرده و یه ادم معمولی رو دیدم. در خالیکه اون ادم معمولی خیلی ...

به اون آدم احترام نذاشته به جایگاهش احترام گذاشته 

توی جامعه ماجاافتاده 

خودتو اذیت نکن و توجه هم نکن

بفکرپیشرفت خودت باش و بگو چقدرخوب که اطرافم چندتا آدم تحصیلکرده و مورداحترام هست  منم کنارشون رشدمیکنم

خوبه قربون صدقه تو میرنواسه من که همش مسخره میکنن

غلط کرده هرکس مسخره میکنه

بهشون نباید اجازه بدی

مگه خودشون خر خاصین؟

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨