2777
2789
برای ما اندازه پزشکی ها سخت نیست البته ما هم علوم پایه با همیمعه چه رشته ای بخون دانشگاه خیلی خوبه

اهان ولی دندونپزشکی بازم سخته 

ببین تاپیک قبلیمم دندون درد داشتم زدم 😂😂

ایشالا میام پیش تو از این به بعد 

من فقط مدرک میخوام هر چی قبول شم میرم 

اهان ولی دندونپزشکی بازم سخته ببین تاپیک قبلیمم دندون درد داشتم زدم 😂😂ایشالا میام پیش تو از این به ...

اره سخته خیلی

ای جانم اوقووودااا

من فقط الان میتونم بوس کنم خوب بشه 

نههههه یه چیزی بخون قشنگ اینده خوبی داشته باشه درامد داشته باشی باهاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره سخته خیلیای جانم اوقووودااا من فقط الان میتونم بوس کنم خوب بشه نههههه یه چیزی بخون قشنگ اینده خو ...

😂😘

سیسی من که گفتم کارم یه چیز دیگه اس فراموش کردیا 😂

حوصله درس ندارم واقعا 

😂😘سیسی من که گفتم کارم یه چیز دیگه اس فراموش کردیا 😂حوصله درس ندارم واقعا

عه اره واییی یادم رفت 

پس نخون اصلااا

درس چیه خدایی 

من ریدم دهن اونی که کتاب داد دستم    

اره سخته خیلیای جانم اوقووودااا من فقط الان میتونم بوس کنم خوب بشه نههههه یه چیزی بخون قشنگ اینده خو ...

جدی اینجا تنها بودم ، با خیلیا خواستم دوست بشم ولی نتونستم ارتباط بگیر زیاد بیا اگه تونستی 

عه اره واییی یادم رفت پس نخون اصلااادرس چیه خدایی من ریدم دهن اونی که کتاب داد دستم

مدرک دانشگاه و میخوام پیام نور ثبت نام میکنم نمیرم اخر سال میرم امتحان میدم 

نمیدونم اینجوری میشه یا نه 😂😂

همون اول شوتم میکنن بیرون بخدا 🤣

مدرک دانشگاه و میخوام پیام نور ثبت نام میکنم نمیرم اخر سال میرم امتحان میدم نمیدونم اینجوری میشه یا ...

خاهرم پیام نور میخوند 

فکر کنم پیام نور یه نمره ای به کلاس رفتن اختصاص میده 

امتحاناتشم تستس هست 

باز برو بپرس 

ازاد ثبت نام کن پس