2777
2789
من چینی x33دارم اطرافیانم مسخرم میکنن که ماشینت چینیه

اره خب ما هم قبلا همینو داشتیم خدایی ماشین خوبی نیست.بعد هایما و لاماری گرفتیم واقعا قابل مقایسه نیستن.کسی نمیگه بهمون ماشین چینیه چون واقعا عالین

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

شما معلومه از ماشین چیزی نمیدونین هیوندا ناموس ماشینه بعد میگی چینی بهتره خدایی خنده داره سراتو اپتی ...

اره بده اشغاله شما انگار یه چیزی شنیدی ندیدی اینا که میگی ناموس ماشین همشون سر یه تایم مشخص باید کارتر باز بشه باید اویل پمپ باز بشه اگه ندونی و نری شاطون میزنه تمام این ماشینا که گفتی از لحاض موتوری از پراید پستتر هستن چون پراید فقط اب بریز بنزین بریز روغن عوض کن ولی اینا نه باید هزینه کنی براشون این چه ناموسیه  ؟؟؟ من هیچ وقت نگفتم چینی بهتره چینی اشغاله به جز BYD که تغریبا داره با بنز و BMW رقابت میکنه تو دنیا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بده اشغاله شما انگار یه چیزی شنیدی ندیدی اینا که میگی ناموس ماشین همشون سر یه تایم مشخص باید کار ...

امار غلط بهت دادن موتور اپتیما و سوناتا مگه موتور ۴۰۵ که شاتون بزنه 

بله هزینه نگهداریشون نسبت به ماشین‌ ایرانی چینی بیشتره ولی کیفیت داره و امنیت 

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

امار غلط بهت دادن موتور اپتیما و سوناتا مگه موتور ۴۰۵ که شاتون بزنه بله هزینه نگهداریشون نسبت به ماش ...

شما درست میگی به نظرم اینا رو تو بازی یاد گرفتی وگرنه ما خودمون تعمیرگاه داریم جوجو

شما درست میگی به نظرم اینا رو تو بازی یاد گرفتی وگرنه ما خودمون تعمیرگاه داریم جوجو

سید هم برادرم هم بابام هیوندا دارن اینارو هر کی یادت داده  شعر تلاوت کرده

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂