2777
2789
عنوان

ازدواج با این قوم چجوریه بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 93 پست
عزیزممتاسفم بابت روزای سختی که تجربه کردی امیدوارم همه چیز از این به بعد بهتر باشه و جز عشق و آرامش ...

به لطف خدا همه چیز خوب و عالی شده

همسرم مرد خوبی هست منم خیلی صبوری کردم 

خودش هم میگه اگر صبر تو توواین زندگی نبود تمام زندگی از هم می پاشید !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نه تنها ترکی بلد نیست تو کل فامیل پدری و مادری ترک ندارننه تنها ترک ، لر و کرد و اینا هم همینطورک ...

فکر کنم دوست شما کلا چیز زیادی از فرهنگ ما ترکا نمیدونه فقط پسره رو میبینه

کاربری ۴ اممممم😑

ببین ترکاخیلی غیرتین اگه دوستتون ازاده وعقاید فمینیستی داره بهتره یکم بیشتر باپسره اشنابشه والاپسرای ...

دوستم محجبه نیست 

ولی پوشش آزادی هم نداره

میانه اس

و خب همدیگرو دیدن که پسندیدن

ولی راست میگین

فکر کنم دوست شما کلا چیز زیادی از فرهنگ ما ترکا نمیدونه فقط پسره رو میبینه

اره 

فقط الان حرفش اینه عاشق شدم..

ولی آخه بحث ی عمر زندگیه 

فقط شوهر آدم نمیشه که قراره پدر بچت باشه .. داماد مادرت باشه 

واقعا بحث سنگینیه

دوستم محجبه نیست ولی پوشش آزادی هم ندارهمیانه اسو خب همدیگرو دیدن که پسندیدنولی راست میگین

به پششم زیاد ربطی نداره من خودم کاملاامروزیم ولی شوهرم غیرتیه توخونه مامن نمیتونم مسافرت خانمانه برم حتماباید باایشون برم پشنهادبده برن مشاوره اون تشخیص میده که ایناباهم میتونن سازگارباشن یانه

اسی صرف اینکه بکی ترکه فارسه لره نمیشه گفت انسان خوبی هست .اولا بهترین کار اینه با همشهری خودت ازدواج کنی چون فرهنگ و رفتار و خوب و بد همو میشناسین ،ازدواج راه دار اشتباهه مخصوصا الان و تو این دوره .بعدم باید طرفت انسان خوبی باشه .من عروس شمالیا شدم بلایی نبود به سرم نیاد ولی هیچوقت نمیگم شمالیا بدن .اصلا نمیگم همچین چیزیو .چون مرد من خوب نبود .حتی اگه خوب هم باشن این دوری از خانواده خیلی اذیت کننده ست

دوستم محجبه نیست ولی پوشش آزادی هم ندارهمیانه اسو خب همدیگرو دیدن که پسندیدنولی راست میگین

دوست من همسرش ترکه 

ایشون خیلی آدمی که هر لباسی میپوشه قبلا چند سال دوست بودن یعنی دیدن همو 

ولی الان تا سر کوچه میگه بدون اجازه اون حق ندارم برم باید زنگ بزنم اجازه بگیرم 

هر دوتاشونم دو نفر آدم مثلا تحصیل کردن با این رفتارا

اسی صرف اینکه بکی ترکه فارسه لره نمیشه گفت انسان خوبی هست .اولا بهترین کار اینه با همشهری خودت ازدوا ...

راست میگی همه جا آدم به آدم فرق داره

ولی خب ی کلیتی بپرسم

دورت بگردم ایشالا زندگی بهتر باشه برات هر روز 🩶

راست میگی همه جا آدم به آدم فرق دارهولی خب ی کلیتی بپرسمدورت بگردم ایشالا زندگی بهتر باشه برات هر رو ...

خیلی ریسکه این ازدواج .من باشم برای دخترم نمیپسندم ..من با اینکه اینجا ادیت شدم ولی ترجیحم اینه که  دخترم همین شمال ازدواج کنه .هم پیش خودمه و هم اینکه اخلاق و فرهنگشونو کاملا میشناسه .