الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اسی صرف اینکه بکی ترکه فارسه لره نمیشه گفت انسان خوبی هست .اولا بهترین کار اینه با همشهری خودت ازدواج کنی چون فرهنگ و رفتار و خوب و بد همو میشناسین ،ازدواج راه دار اشتباهه مخصوصا الان و تو این دوره .بعدم باید طرفت انسان خوبی باشه .من عروس شمالیا شدم بلایی نبود به سرم نیاد ولی هیچوقت نمیگم شمالیا بدن .اصلا نمیگم همچین چیزیو .چون مرد من خوب نبود .حتی اگه خوب هم باشن این دوری از خانواده خیلی اذیت کننده ست
راست میگی همه جا آدم به آدم فرق دارهولی خب ی کلیتی بپرسمدورت بگردم ایشالا زندگی بهتر باشه برات هر رو ...
خیلی ریسکه این ازدواج .من باشم برای دخترم نمیپسندم ..من با اینکه اینجا ادیت شدم ولی ترجیحم اینه که دخترم همین شمال ازدواج کنه .هم پیش خودمه و هم اینکه اخلاق و فرهنگشونو کاملا میشناسه .