2777
2789
عنوان

ازدواج با این قوم چجوریه بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 93 پست

چیزی نگی بهتره اینجور حرفا مال قبل از آشناییه وقتی آشنا میشن با کسی به هیچ وجه به خاطر قوم و نژاد به هم نمیزنن خوشبختی هم ریسکیه نمیشه نظر قطعی داد

شاید درستش هم همین باشه

دوست کرمانی داشتم میگفت اصفهانی ببینیم فرار میکنیم از اصفهانیا فرار کن بعد خودش با یه اصفهانی دوست شد میگفت این فرق داره خیلی با فرهنگه

دوست شمالی داشتم میگفت بلوچ دیدی فرار کن خودش عاشق بلوچ شد

خلاصه اینکه تو داشگاه دخترا به هیچ قوم و نژادی نه نمیگن به خصوص تو رشته های خوب و طرف موقعیت دار هم باشه

حقیقتا هم نمیشه یه کیس رو صرفا به خاطر قوم و نژادش رد کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی نگی بهتره اینجور حرفا مال قبل از آشناییه وقتی آشنا میشن با کسی به هیچ وجه به خاطر قوم و نژاد به ...

حالا هر دو فیزیوتراپی دانشگاه تهران میخونن

منتها دارن جدی میشن 

ولی من کاملا احساس میکنم دوستم منطق رو گذاشته کنار

و اصلا ویزگی های بد طرف رو نمیبینه

واای نگو 🥲🥲🥲ولی به نظر من هر کسی با فرهنگ خودش ازدواج کنه تنش ها کمتر میشه من ترک همسرم رشت همسرم ...

عزیزم

متاسفم بابت روزای سختی که تجربه کردی 

امیدوارم همه چیز از این به بعد بهتر باشه و جز عشق و آرامش چیزی حس نکنی :))))

حالا هر دو فیزیوتراپی دانشگاه تهران میخوننمنتها دارن جدی میشن ولی من کاملا احساس میکنم دوستم منطق رو ...

پس اصلا خودتو درگیر نکن هرگز به حرف تو گوش نخواهد کرد

تو هم حرص و جوش زندگی خودتو بخور 

عشق و عاشقی چیزیه که هیچ کس نمیتوه توش دخالت کنه حتی اگه قرار باشه به شکست منتهی بشه خدای نکرده

ترکان معمولا یجوری هستن که فقط با اونایی خودشون زیادی خوبن با غریبه که وارد خانواده میشه زیادی خوب نیستن و اینکه تفاوت فرهنگی زیادی دارن بخدا من و شوهرم به فرهنگ داریم اما از دوتا شهر مختلفیم فرهنگمون انگاری فرق می‌کنه و مردمش یجوریه واقعا سخته

ببین ترکاخیلی غیرتین اگه دوستتون ازاده وعقاید فمینیستی داره بهتره یکم بیشتر باپسره اشنابشه والاپسرایه ترک جلویه خانوادشون نود درصدمواقع صاحب میشن اززنشون و نمیزارن کسی دخالت کنه ولی خیلی مهم دختر وپسر به عقاید هم احترام بزارن کناربیان

به ترکا دختر ندید ازشون دختر بگیرید  

این حرفو حتی خود ترکام تایید میکنن زندگی کردن باهاشون خیلی سخته یسری مسائل خاص خودشون دارن که خیلی نسبت بهشم پایبندن 

مادرشوهراشون همه خیلی آدمای سرسختی حتی به قول معروف امروزی تریناشون 

و کلا آدمای تعصبی هستن پوششی نه ها رفت آمدی