2777
2789
عنوان

بچه خواهرم انقد پر روعه که دلم میخواد انقد بزنمش تا دهنش پر خون شه

| مشاهده متن کامل بحث + 5427 بازدید | 236 پست
بخدااااا پدر مادرشون خیلی مقصرن براش گوشی خریدن هر چی بخواد میبینه بارها فیلم و سریال و بازی هایی دی ...

میگن رونالدو با اون عظمت برا پسر بزرگش موبایل نخریده حالا تا چقد صحت داره نمیدونم ولی میدونم بعصی افراد مشهور برا بچه هاشون موبایل نمی‌خرند میگن‌ تا بزرگ شدنشون .اینجا والدین بجا تلاش برا تربیت بدو بدو بچه نوزاد دنیا میاد میرن براش گوشی میخرن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزار بار آفرین. میدونی چیه خواهرجان زبون درازی جواب دادن حاضر جوابی وقاحت بچه هاشون را دلیل زرنگی م ...

صد در صد 

بعد من کلاس ششم بودم و واقعااا تو دنیای بزرگترا نبودم ینی منظورم اینه هیچی نمیدونستم 

بابام قرار بود گوشیشو عوض کنه منم تبلت داشتم بچه بودم دلم میخواست گوشی اونو بردارم ی چند روزی همینطور دستم بود بازیامو انتقال دادم داخل گوشی حتی سیم کارت اصلا نداشتم خلاصه زندایی فتنه فضولم گف این بچس گوشی ندید دستش و فلان مامانمم سریع گرفت از دستم که مبادا حرف دراره فضول خانوم 

بعد الان بچه خودش از دو سالگی پای یوتیوبه محتوای بد و جنسی نگا می‌کنه کاری ام ندارع بهش فقط واسه ما بد بود همه چی 😗😗از زنداییم انقد بدم میاد بس که خاطره بد دارم ازش

خدایا بینهایت شکرت💚💚

دقیقااا گل گفتیزنداییم داشت با افتخار می‌گفت بچه من خیلی باادبه منم سریع گفتم والا همین الان بهم گفت ...

مادره خودش بس تربیت بوده بجا اینکه به بچه اش تشر بره بزنه تو دهنش چرا شما را مسخره کرده خندیده؟؟عجب همین خنده باعث میشه بچه فکر کنه مسخره کردن بقیه کار درست هست بجا تنبیه خندیده؟؟مادر من بود بخدا تا دم مرگ منو می‌زد اگه به یگی میکفتم‌ بالا چشمت ابرو هست یا سلام نمیکردم مادرم منو اونقد می‌زد میگفت حرمت بقیه را نگه نداشتی حالا مادر منم خیلی خشن بود ولی این مادرا دیگه از اون ور افتادن 

میگن رونالدو با اون عظمت برا پسر بزرگش موبایل نخریده حالا تا چقد صحت داره نمیدونم ولی میدونم بعصی اف ...

اصلا تا یه سنی وسایل الکترونیکی نباید برای بچه خرید به شدت تمرکز میاد پایین و ریسک افسردگی و اضطراب و اختلالاتی مثل ADHD  بالا میره اون بچه بعد ها بزرگ بشه عملکرد تحصیلی شغلی ضعیف تری هم خواهد داشت ، تازه نظارت روی این وسایل سخت تره تربیت هم مشکل میشه 

مادره خودش بس تربیت بوده بجا اینکه به بچه اش تشر بره بزنه تو دهنش چرا شما را مسخره کرده خندیده؟؟عجب ...

بخدا منم همین بودم حس میکنم الان اضطراب اجتماعی دارم بخاطر اینه مامانم نمیزاشت هرچیزیو بگم 

ولی خدایی از خودم تعریف نمیکنم خوبیش اینه میدونم هر حرف یا رفتار برای کجا استفاده کنم حداقل 

من مامانم بچه بودمم کسی چیزی می‌گفت بهمم دفاع نمی‌کرد در این حد.‌‌..

خدایا بینهایت شکرت💚💚

مرسی مرسی اگه شماها نبودین من دق میکردم واقعا

نه خوب حق داری عزیزم‌ غیر بی احترامی اش لوس بودنش بقیه رفتارش قشنگ نیست عزیزم اولا بچه نیست ۱۲ سال بخدا من ۱۲ سال کل کارای خونه را میکردم عین یه خانم‌ بالغ رفتار میکردم زود بزرگ شدم‌.ولی خوب رابطه ات را کمتر کن گلم‌باش بیکاری ببریش بیرون .همه بچه خوب با تربیت را دوست دارن ولی خوب بی تربیتی بی ادبی واقعا به هرکس برمیخوره گلم حق داری 

بخدا منم همین بودم حس میکنم الان اضطراب اجتماعی دارم بخاطر اینه مامانم نمیزاشت هرچیزیو بگم ولی خدایی ...

مادر منم‌ عین مادر شما بود. دقیقا منم حس میکنم گاهی کمبود عزت نفسم برا همون دوران هست ‌مادر من که هیچ وقت از من دفاع نمیکرد هروقت مدرسه کتک میخوردم یا کسی چیزی میگفت میگفت حقت بوده لابد کاری کردی 🤣🤣🤣🤣

عریزم‌ بچه ها با دیدن رفتار پدر مادر یاد می‌گیرند گلم هرطور پدر مادر رفتار کنن مشاوره باید قبل بچه د ...

از پست هاي اين خانم انگار داخل اون منزل زندگي ميكنه بهتر برا راحتي و ارامش روان خودش مشاوره بگيره اگر منزل جدا بود ميشد قطع ارتباط كرد چه اشكالي داره بشه مشكلات رو اصولي حل كرد شايد وقتي پدر مادر هم ديدن تاثير مثبت داشته همكاري كنن

مادر منم‌ عین مادر شما بود. دقیقا منم حس میکنم گاهی کمبود عزت نفسم برا همون دوران هست ‌مادر من که هی ...

نه تو مدرسه البته چیزی نمیشد اگه میشد خدایی میومد مامانم😅😅ولی تو فامیل از من دفاع نمی‌کرد 

وای داغ دلم تازه شد باز حرکتای زنداییم و داییم یادم میاد خداروشکر باهاشون زیاد ارتباط نداریم

خدایا بینهایت شکرت💚💚