2777
2789
عنوان

بچه خواهرم انقد پر روعه که دلم میخواد انقد بزنمش تا دهنش پر خون شه

| مشاهده متن کامل بحث + 5427 بازدید | 236 پست
عزيزم حتمن شما علمش رو داري درسته ولي صددر صد نميتوني مثل روانشناسي كه مثلن ده سال با نوجوانها كار ك ...

باید پدر مادرش این کارو کنن

من از این به بعد کاری ندارم بهش...

هر غلطی نکرده بره بکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه مردم ما یا افراط میگنن یا تفریط. بچه ها را جدیدا لوس بار میارن احترام به بزرگتر ادب شعور یادشون‌نمیدن حاضر جوابی لوس بودن پرتوقع بودن خاله زنکی خبرچینی یاد میگیرن برادر زاده های من گه دقیقا از پدر مادرشون یاد گرفتن من کلا حوصله این بچه ها را ندارم به داداشم گفتم هروقت خواست بیاد بچه ها را نیاره خیلی بچه های لوس داره من اعصاب ندارم 

متاسفانه فعلا فعلنا همینجام باید تحملش کنم

هووف  جلو پدر و مادرش باهاش جدی باش ..تو پیش اونایی یا اونا اومدن خونه ی بابات ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

عزيزم حتمن شما علمش رو داري درسته ولي صددر صد نميتوني مثل روانشناسي كه مثلن ده سال با نوجوانها كار ك ...

عریزم‌ بچه ها با دیدن رفتار پدر مادر یاد می‌گیرند گلم هرطور پدر مادر رفتار کنن مشاوره باید قبل بچه دار شدن برن گلم وقتی پدر مادر رعایت نکنن من عمه یا خاله چیکار میتونم گنم آخه تازه من رفتار غلط برادر زاده ام را تذکر میدادم هم بچه قهر می‌کرد هم پدر مادرش چرا به بچه ما چیز گفتی 

خدا رحمتشون کنه ولی محبت زیادی همین تاثیراتو داره البته تربیت پدر مادر خیلی مهمه

نه پدرم محبتش طوری نبود که بگه چون نوه ام هست هرکاری دلش میخواد بکنه عیب نداره

اتفاقا یه جذبه خاصی داشت تو تربیت بچه ها 

یه بارم منو نزد ولی کار خطایی میکردم با نگاهش یا حرف زدنش حساب کار میومد دستم 

خدا لعنتم کنه یه بار فقط یه بار با حرفش مخالفت کردم یه دیقه بعد فورا فهمیدم ازم ناراحته معذرت خواهی کردم، گفت برو. راستش پدرم چون اولین بار بود دعوام میکرد خودش ناراحت شد گریه اش گرفت. دید منم دارم گریه میکنم خودش اومد بوسید صورتمو آشتی کردیم🥲 الان در مورد اون ده دقیقه ناراحتی مون حرف میزنم باورت نمیشه گریه ام گرفت چون بد صحبت کردم با پدرم!

بابام خیلییی خوب بود💔

حیف زود از دستش دادم حیف حیف

نسل امروز هر جوری دلشون بخواد با پدر مادر صحبت میکنن بدون احترام و ادب

متاسفانه مردم ما یا افراط میگنن یا تفریط. بچه ها را جدیدا لوس بار میارن احترام به بزرگتر ادب شعور یا ...

من نمیتونم بگم بچه رو نیار ولی خلاصه به شدت اذیت میکنن حالا از هر راهی

من متاسفانه پیش اونام

ووویی خدا صبرتتت بده 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

چقد بچه های الان بی چشم و رو ان واقعا

نه بابا همشون اینطوری نیستن 

بچه ی خواهر شما دیگه زیادی بی ادب هست ...اصلا اصلا تحویلش نگیر 

بی ادبی و بی احترامی کرد جلوی پدرومادرش باهاش برخورد کن و اخم کن تا متوجه بشن