2777
2789
عنوان

بچه خواهرم انقد پر روعه که دلم میخواد انقد بزنمش تا دهنش پر خون شه

| مشاهده متن کامل بحث + 5427 بازدید | 236 پست
فکر می‌کنی. اصلا نمیشه پدر مادرشون چنان بهشون برمیخوره که انگار بچه شونو خفه کردی 😂😂😂

اصلا برام اهمیتی نداره ارتباطم با برادرم هم قطع بشه طرد هم بشم برام مهم نیست کسی حق بی احترامی به من رو نداره چه آدم بزرگ چه بچه کوچک 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد بی ادب .خوب عزیزم هی فضا مجازی گلم والدین چیکاره آن صرف زاییدن که نیست کنترل نظارت تربیت اینا وظ ...

دقیقااا گل گفتی

زنداییم داشت با افتخار می‌گفت بچه من خیلی باادبه 

منم سریع گفتم والا همین الان بهم گفته با اون دماغ دراز میمونیت 

یهو داییم ی خنده ای کرددد گف آفرین خوبه بلده حرف بزنه من فک کردم اصن بلد نیست چیزی بگه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐بخدا این من بودم مامان بابام همونجا شرفمو می‌بردن

همینه دیگه الان اعتماد به نفس نداریم دیگه

خدایا بینهایت شکرت💚💚

منم همیشه احترام نگه داشتمهنوز خواهرمو با تو صدا نمیزنم همیشه بهش میگم شمابا شوهر خواهرم هر موقع حرف ...

من هنوز مادرم برادرم زن برادرم را یه بار تو خطاب نکردم اونقد حرمت نگه میدارم اونقد مردم داری یاد گرفتیم بخدا چقد نسل ما فرق داشت 

آفرین بخدا راست میگی انگار به شاهزاده اونا توهین کردی 🤣🤣🤣

آره 

از گل نازک تر نمیشه به پرنسسا گفت

همین امشب که من از زمین و آسمون کفری ام، دوست پسرمم شده قوز بالا قوز لعنتی 

شیطونه میگه یه سیم کابل کلفت(مثل همون قدیما)بگیر دستت همه رو سیاه و کبود کن 

چقد وقیح وبی ادب ‌.پدر مادرش چیزی لش نمیگن ؟؟

ننش که وله کلا صبح میره شب میاد کلا ول میچرخه برادرم هم سر کاره باقی اوقات هم با دوستاش میره گردش باز اونم ول میچرخه تا حموم برادرزاده رو مامانم میبره دیگه حساب کن چجوره 

دیگه خواهرم ناراحت میشه😐💔یه بار تو خیابون زد به اون راهشروع کرد به کتک زدن و حرف بد زدن. نمیگه من ...

😣😣😣😣چطوری تحمل می‌کنی آخه ؟۱۲ سال دیگه بچه ی کوچیک نیست واقعا 

اصلا برام اهمیتی نداره ارتباطم با برادرم هم قطع بشه طرد هم بشم برام مهم نیست کسی حق بی احترامی به من ...

بله

هر آدمی حتی خودم تو هر موضوعی در رابطه با خودش کلی کلنجار میره اذیت میشه تا کنار بیاد باهاش

بعد یه آدم نادون با یه کار یا حرف خرابش میکنه

بخدا

وولککک

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

کاش میشد حسابی زدشون بیتربیتای چندشو

بخدااااا پدر مادرشون خیلی مقصرن براش گوشی خریدن هر چی بخواد میبینه بارها فیلم و سریال و بازی هایی دیدم توی گوشیش که ابدا مناسب بچه نیست مناسب بزرگسالم نیست حتی کلی فحش و محتوای جنسی داره هزار بار اعتراض کردم نظارت کنید اینا مناسب سنش نیست تهش به من گفتن دخالت نکن 😐

دقیقااا گل گفتیزنداییم داشت با افتخار می‌گفت بچه من خیلی باادبه منم سریع گفتم والا همین الان بهم گفت ...

هزار بار آفرین. میدونی چیه خواهرجان  زبون درازی جواب دادن حاضر جوابی وقاحت بچه هاشون را دلیل زرنگی میدونن میگن‌خوب بلده از حقش دفاع کنه یعنی بی ادب بودن را هنر میدونن همه هم‌مقصر والدین هستن بی شک چون اگه بچه با رفتار غلط تنبیه نشه همبن طو  بزرگ میشه فردا میره تو جامعه قمه دست میگیره میگه هرچی من گفتم کسی جلو دارش نیست همین چیزای کوچیک میشه شخصیتش 

بلههر آدمی حتی خودم تو هر موضوعی در رابطه با خودش کلی کلنجار میره اذیت میشه تا کنار بیاد باهاشبعد یه ...

جالب اینجاست امشب همه با من دعوا دارن که چرا اعتراض کردی😐🤣 پدر مادرم به شدت عصبانی شدن