2777
2789
عنوان

بچه خواهرم انقد پر روعه که دلم میخواد انقد بزنمش تا دهنش پر خون شه

| مشاهده متن کامل بحث + 4893 بازدید | 234 پست
بله یه دختره دوتا پسر داره همین یه دختره!اون دوتا پسرش بچه بودن اذیت میکردن ها ولی در حد شیطنت پسران ...

از لوس بازیابی که گفتی بعید بود پسر باشه 💔صد رحمت به پسر لوس تا دختر 

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢

اره تا وقتی متوجه اشتباهش نشده بهش محبت نکن. بچه های الان دیگه خیلی لوس شدن با ما خیلی فرق دارن. منم ...

اگه دست من بود دوس داشتم فقط یه ساعت بهم وقت بدن عین برادرای یوسف که زدن بچه رو

منم دقیقا عین همونا تا میخوره بزنمش تو*ه س*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزنه محل ندهبی محلی تمام و تا زمانی ک عذرخواهی نکرده اصصصصلا جوابشو نده

عذر خواهی؟ بلده مگه؟

اصلا همچین کلماتی بلد نیست

لطفاً خواهش میکنم مرسی معذرت میخوام بفرمایید اصلاااا بلد نیست

بستگی به محیط دور ش داشته که لوس شده احتمالا کم توجهی شده بهش میاد تو رو خراب می‌کنه بهش توجه کنند ی ...

لوس و خاله زنک بار اومده 

این وسط رو تربیتش هم کار نشده کلا شخصیت بدی گرفته

درکل بچسبزرگ باشین میفهمید اگرم بچه هستید که هیچ

من منظورم این نیست که مثل یه دختر بالغ ۲۳ ساله رفتار کنه

هرچیزی به سن و وقت خودش.‌..!

منم الان عقل و تربیتم اندازه شخصی که ازدواج کرده بچه داره و ۳۰ سالشه نیست

ولی به اندازه خودم اوکی ام. نمیگم بی نقصم اصلا اینطور نیست! ولی اینجوری هم نیستم خب...

منظورم اینه که این بچه نباید در حد سنی خودش تربیت داشته باشه؟

همینا رو به خواهرت بگو دلیل رفتاراش تقویت رفتارش با تایید و طرفشو گرفتن از،طرف خواهرته بهش یاد میدن ...

خودش ت*م س*ه

شب که میشه ساعت ۱۱ مثلا گیر میده میگه منو ببرین خوراکی بخرم خب خواهرم بارداره حوصله کل کل نداره، میگه برو با خاله بگیر

کافیه دعواش کنی بگی این موقع شب نباید بریم یا نمیام فورا میذاره کف دست خواهرم با چهارتا بحثی که نبوده اصلا

همینو تبدیل میکنه به دروغ الکی

عزیزم ناراحت شدم برات.حق داری واقعا.بچه های این دوره زمونه همشون اینجورین.مدعی ولی کله پوک

وای خدا رحمت کنه همه امواتتو

پر ادعا ولی کله پوک دقیقاااااا همینطوریه

من یه بار ندیدم تو جمع خانوادگی حالا کوچه که هیچی الان کسی کسیو نمیشناسه مثل قدیمای ما بچه ها جمع شن بازی کنن

ولی تو جمع خانوادگی هم این بچه نمیرفت با کسی بازی کنه فقط گوشی و غیبت چرت و پرت

ای خدا پدر مادرتو بیامرزه!

الانم کم کم میره تو نوجوونی و بدتر هم میشه ...باید با چندتا دوست درست حسابی بچرخه یا کتابی چیزی یا کسی ک روش تاثیر داشته باشه تااز این رفتارا دست برداره