2777
2789
عنوان

بچه خواهرم انقد پر روعه که دلم میخواد انقد بزنمش تا دهنش پر خون شه

| مشاهده متن کامل بحث + 5427 بازدید | 236 پست
الانم کم کم میره تو نوجوونی و بدتر هم میشه ...باید با چندتا دوست درست حسابی بچرخه یا کتابی چیزی یا ک ...

6 ساله میره مدرسه 

اصلا دوستی نداره که بخواد یاد بگیره ازش

شماره یکی دوتا رو داره مامانش اونم چون یادش میره مثلاً مشق امروزش چی بود؟ ازشون بپرسه

دیگه مثل قدیمای ما که هر شخص یکی دوتا دوست داشت با اونا صمیمی بود یا همسایه بودن کنار هم میرفتن

اصلاااا اینجوری نیست

مدرسش نزدیکه ولی همیشه با ماشین شخصی بردن آوردنش

نمیذارن بچه دو قدم پیاده بیاد با یکی یاد بگیره معاشرت کردن چجوریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلییی وضعشون بدههیچ بچه ای هم تو فامیل ندیدم مثل بچه های خواهرم بچه های بقیه انقد محترم و عاقلن که ...

هوووففف ..هر وقت رفتی خونشون بهت بی احترامی کرد همونجا جوابشو بده ‌بزار خواهرت و شوهرش شیر فهم بشن بچه شون برا خودشون عزیزه نه برا دیگرون 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

من احساس میکنم سن شما هم کمهو باهاش وارد فاز لجبازی شدید اگر نمیسازی باهاشنه بیرون بروو نه خیلی رفت ...

من ۲۱ سالمه

ولی خب خواهر تحمل بی احترامی هم حدی داره چقدر حرف نزنم؟ حرصمو در میاره خب

رفتیم مسافرت تو هتل با بقیه بچه ها دعوا کرده بعد با دمپایی میخواد اونا رو بزنه من جلوش گرفتم از اون روز تا الان هی تکرار می‌کنه تو منو میخواستی بزنی منو زدی 😕😕

آی خدا خیرت بدهخاله زنکه دقیقا!دوتا آدم بیار هم‌صحبت شو باهاشون بگو‌ مثلا شوهر فلانی اینکارو کرده زن ...

هوووفففف ...وقتی بزرگتر از سنش باهاش رفتار کردن و کنترل صحبت های خودشونو مقابلش نداشتن همین میشه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بخدا. تنبل راحت طلب.بهونه گیر.لجباز اصلا موندم توش

بچه شما ۵-6 ساله اس یکمی طبیعیه اول راهه هنوز 

این بزرگتره

با همکلاسیشون دعواشون شده اون لفظی بهش گفته پا رو دم من نذار

اینم موقعی که میخواستن سوار ماشین شن تا بچه پاشو گذاشته بیاد سوار شه درو بسته ناخوناش کبود شده بودن

هرکس دیگه ای بود سر همین کارش ادبش میکرد ولی هیچی نگفتن بهش

هوووفففف ...وقتی بزرگتر از سنش باهاش رفتار کردن و کنترل صحبت های خودشونو مقابلش نداشتن همین میشه

کلا بد بار اومده 

و موودیه

اینم بگم که به شدت غریب پرسته! 😐

وای چه شروره

بعد زورم میاد پدر مادرش میگن نه بچه ی ما انقد آرومه که حد نداره. ماشالا نسبت به سن و سالیاش فهمیده اس

زنه خا*م*ل همسایه هم امروز میگفت آره همسایه من بچه ها میان مغازه ام خیلی وضعشون خرابه

دختر تو ماشاالله نسبت به اونا عین یه پیغمبر میمونه!

اینام فکر میکنن چون بقیه اینطوری میگن و هرکی هرچی گفته بچشون فورا جوابشو داده یعنی بچه باهوش و خوبی دارن