2777
2789
عنوان

بچه خواهرم انقد پر روعه که دلم میخواد انقد بزنمش تا دهنش پر خون شه

| مشاهده متن کامل بحث + 5380 بازدید | 235 پست
چقد بچه های الان بی چشم و رو ان واقعا

افتضااحححح چون پدر و مادر فکر میکنن بچه س باید تجربه کنه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۲ سالشه یا کلاس هفتم یا هشتمه

ب نظر من موقع اینه شعور داشته باشه با اینکه بچه اس ولی سنش ب رفتارش نمیخوره

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
عزیزم حق دارید ناراحت باشید ،مسئولیتت رو در قبالش کم کن و رابطه رو باهاش مدیریت کن یعنی محدود ببینش ...

نه خواهر این از اول همینقدر بی تربیت بود

نه که الان نوجوان باشه بخاطر اونه...

از همون اول بی تربیت و بی ادب بود! در مقابل یه بچه ی چهار ساله بسیاااار بی ادبه انگار پدر مادر بالا سرش نبود

دوره نوجوانی رو خودمم گذروندم دارم درس روانشناسی میخونم بهتر درک میکنم آدمارو

نوجوان رفتار پرخاشگرانه داره ولی بیشتر به کسی که نصیحتش کنه جلوشو بگیره یا اینطور وقتایی

من جلوی اینو نگرفتم نصیحت هم نکردم بخامم انجام بدم اصلا نمی فهمه نصیحت چیه

واقعا ندادهاز الان شروع کرده به یاد دادن که خیلی دیره

البته این سن هم سن بدیه.

دوران مزخرف بلوغ و ....

بچه های الانم انگار مرز بین گستاخی و شوخ بودن رو نمیدونن.

نمونه اش رو تو نینی سایت زیاد دیدم

تاپیکایی که دخترای ۱۵، ۱۶ ساله میزنن بیشترشون ادبیاتشون فحش آلوده. 

الهی به امید خودت...  
بعضی وقتا مجبورم خواهرم میگه ولی به شدت پر رو شدهمثلا میبرمش سوپر مارکت تو دستش پر وسیله اس میگم این ...

خاله زنک بار اومده ‌‌تو خونه تو یه محیط سمی بزرگ شده .کسی نخوایونده گوشش تا بفهمه باید احترام نگه داره 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

کاری بهش نداشته باش بیرون نبرش.تربیتش با پدر و مادرشه توهر کاری کنی ادم بده میشی.درحد گلایه به خواه ...

خواهرم دیر دست به کار شد

در اصل میدونی ذات این بچه خرابه! یکی میاد خونشون یا مسافرت میریم یا جایی میاد کلا ذات بدشو نشون میده

۱۲ سالشه یا کلاس هفتم یا هشتمهب نظر من موقع اینه شعور داشته باشه با اینکه بچه اس ولی سنش ب رفتارش نم ...

باوو دوازده ساله میشه کلاس ششم