2777
2789

۱۲ سالشه انقد کوچیک هم نیست! میاد التماس میکنه ببرمش بیرون بعد موقع برگشتن بهونه میگیره همین که میرسه به خونه شروع میکنه به دروغ گفتن! میگه من فلان چیزو میخواستم خاله دعوام کرد گفت اینو نگیر در صورتی که اصلا به من نمیگه فلان چیزو می‌خوام! یا وقتی دنبال یه چیزی ام پیداش نمیکنم برمیگرده به من میگه چشمات کوره جلو پدر مادرش هیچی نمیتونم بگم! امشب از خونه تا سرکوچه دعواش کردم. اگه میتونستم انقد میزدمش تا ادب شه. بی تربیت! انقدرم تو کار بزرگترا دخالت می‌کنه که حد نداره. انگار این بچه بچگی بلد نیست. فقط اهل دروغ و غیبت و چرت پرت گفتنه! درس و مشقش هم که باید اجبارش کنی تا بنویسه. پاشو با کفش گذاشت رو ناخونای پای من(بدون کفش بودم من) یه ذره با دستم هولش دادم جلو که پاشو برداره اومده به خواهرم میگه خواهرت منو زده یه چیزی بهش بگو😐💔 خدا لعنتش کنه انقد اعصابم داغونه از دستش که حد و حساب نداره 😕😕 شاید بگین تو دلت سیاهه ولی نیست برعکس انقد وابسته این بچه بودم که کسی باور نمیکرد خاله این بچه ام. ولی بس اذیتم کرد اگه میشد میزدمش واقعاً...

چیکارش کنم که یه ذره ازم بترسه؟ آدم شه؟

دیگه نبرش بیرون سگ محل کن .انگار نمی‌بینیش ....

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حق دارید ناراحت باشید ،مسئولیتت رو در قبالش کم کن و رابطه رو باهاش مدیریت کن یعنی محدود ببینش و باهاش ارتباط بگیر تا روش به روتون باز نشه ،نوجوانه و بسیاری از رفتارهاش طبیعیه 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

من احساس میکنم سن شما هم کمه

و باهاش وارد فاز لجبازی شدید 

اگر نمیسازی باهاش

نه بیرون برو

و نه خیلی رفت و امد کن و صمیمی باش

همین

به همین سادگی

دیگ مشق و... اش هم

بچه خواهرته

با اونه 

میخواد بنویسه میخواد ننویسه

🔴 اگر توهینی به شما شد خیلی جدی بگو این چه طرز صحبت با بزرگتره مگه من همسنتم!؟ فک نمیکنی باید احترام نگه داری؟

اتفاقا جلو پدر مادر باید رخ بده

ک خواهرتون بفهمه

یکم یاید برا تربیت بچه وقت بذاره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

تحویلش نگیر.بیرون هم نبر

بعضی وقتا مجبورم خواهرم میگه ولی به شدت پر رو شده

مثلا میبرمش سوپر مارکت تو دستش پر وسیله اس میگم اینارو بده من خودت برو ببین چیز دیگه ای نمیخوای؟ سوپر مارکت بزرگ نه ها...

برگشته به مادرش ادای منو در میاره. منو باش میگفتم بچه اس دستش خسته میشه امشب بهش گفتم دیگه کمکت نمیدم اصن

دیگه بیرون نبرتش وقتی هم ازت چراشو پرسید قشنگ براش توضیح بده که آدم دروغگو باید تنبیه بشه و بهش یادآوری کن که باید به بزرگترش احترام بذاره همه اینها رو جدی ولی با محبت بهش توضیح بده