2777
2789
عنوان

واقعا اونهایی که دلشون میخواد ازدواج کنن حق دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 19 پست
آره بخدا دروغم چیه بیشتر از همسرم عاشق خانوادشم اینو یبار گفتم همسرم ناراحت شد ولی وقتی چه اینجا چه ...

چه عااالی 🥺💚💚

خدا برا هم حفظتون کنه 

واقعا نعمته .🤲🤲💚

ایشالا همه همچین خانواده ای نصیبشون بشه 

قطعا خوبی از خودته گلم😍😍😘😘💚💚🌺

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

حالا همه منو میخورن ولی من میگم آدم درست برا ازدواح هروقت بیاد واقعا یکی از نعمت های خداست یکی زود یکی دیر. همسر خوب واقعا باعث پیشرفت میشه اگه همدم باشه آدم راه صد ساله مجردی را میتونه یکساله طی کنه البته اگه آدم درست باشه انتخاب درست باشه .من خودم همیشه میگم‌ مجردی خوب نیست هیچ وقت هم خوب نیست ازدواج درست لذت حلال هست آرامش هست بخدا مخصوصا اونا که یا پدر مادرشون فوت شدن یا مسن هستن هرکی نیازهایی داره عاطفی فیزیکی واقعا با یک نفر آدم تشکیل خانواده بده لذت داره دیگه .اصلا حس دوست داشته شدن خودش انگیزه زندگی هست یکی دوستت داشته باشه خریدار نازت باشه هوات را داشته باشه ملکه قلب یک نفر باشی اینا حس های قشنگی هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه عااالی 🥺💚💚خدا برا هم حفظتون کنه واقعا نعمته .🤲🤲💚ایشالا همه همچین خانواده ای نصیبشون بشه قطع ...

عزیزی قربونت آره انشالله همه خانواده ها انقدر با درک و شعور باشن ،خانواده خیلی مهمه

فکر نکنم شما هم همچین انتخاب درستی داشتی باتوجه به تاپیکای قبلیت

هیچکس از خوشیاش نمیگه اینجا منم نمیگم چون به چشم نظر اعتقاد دارم

بهرحال منم‌مثل بقیه مشکلاتی دارم تو زندگیم که اینجا گفتم 

همیشه خوبی و بدی باهم میاد خوب مطلق فقط خداست