2777
2789
عنوان

بنظرتون وقتشه بابام رو وارد بحث خودم و شوهرم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 90 پست
اسی باید پولتو ازش بگیری ،حالا به زبون میگیری یا کار دیگه نمیدونم ،تو بهتر میشناسیش ،این جور مردا اگ ...

اره حرفت درسته بابام هزار بار بم گفت معاملتو درست کن تا شوهرت درست پیش بره خودم بد کردم اگر از اول پوروش نمیکردم این نمیشد

درحد۶۰۰

مدرک داری؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره حرفت درسته بابام هزار بار بم گفت معاملتو درست کن تا شوهرت درست پیش بره خودم بد کردم اگر از اول پ ...

کار سختی در پیش داری باهاش.به نطرم با زبون میتونی حقتو بگیری ازش ،اینجور مردا چون ادعای زرنگی دارن راحتتر گول میخورن

کار سختی در پیش داری باهاش.به نطرم با زبون میتونی حقتو بگیری ازش ،اینجور مردا چون ادعای زرنگی دارن ر ...

درستش میکنم من پرنسس نمیخوام هرچی بد عادتش کردم از این به بعد در حد لیاقتش باش رفتار میکنم

هم دارم هم ندارم ولی میتونم ازش بگیرم چیزی نیست ک بتونه بامبول در بیاره

موفق باشی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
درستش میکنم من پرنسس نمیخوام هرچی بد عادتش کردم از این به بعد در حد لیاقتش باش رفتار میکنم

باید گولش بزنی که پول خودتو بگیری !!! بدعادتش نکردی عزیزم ، اخلاقش همینه ،نمک نشناس و طلبکار .این خصلتشه .نباید باهاش روراست باشی چون نیستن خودشون .باهاش حساب و کتابی باشی درست میشه رفتارش .اینجور آدما ظرفیت یکرنگی و فداکاری ندارن .و اینکه خیلی خوب به موقعش مطلوم نمایی میکنن یعنی استادن استاااد

نه میکنه اما نمیخوام فکر کنه زنگ زدم ک باش اشتی کنم

بهترین کار پدرتون زنگ بزنه اینطوری نمیتونه بزنه زیرش و اذیت کنه

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

با ورود دخالت خانواده های طرفین به بحث ها در نهایت شما ها ضرر میکنین اعتماد بینتون کمرنگ میشه اختلاف بیشتر و ارزش و احترامت پیش خانواده ها کمتر چون اگر دوباره آشتی کنین بار دیگه سر یه مسئله بزرگتر اونا باز دخالت میکنن و کار خیلی بد میشه 

یه کم سیاست داشته باش

فعلا به روش نیار اتفاقا پیشقدم شو و آشتی کن یه مدت دندون رو جیگر بزار و بهش خوبی کن تا خوب خیالش جمع بشه

بعد برید موارد رو قانونی کنید

بعدش حتما برید مشاوره و مشکل قهر همسرت رو حل کنید

اگه راضی نشد چون دستت تو پوست گردو نیست و نمی تونه بپیچونتت میتونی بهش سخت بگیری

رو برنامه پیش برو

I will always love you❤️💖💗

تازه دارید وارد واقعیت های زندگی میشید. وقتی بحث پول میاد وسط آدما حریص میشن. شما از همون اول اشتباه کردید باید یه تایمی که رابطه اوکی شد اقدام کنید واسه جدا کردن دارایی های خودتون

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

باید گولش بزنی که پول خودتو بگیری !!! بدعادتش نکردی عزیزم ، اخلاقش همینه ،نمک نشناس و طلبکار .این خص ...

هرچی فداکارتر میشم طلب کار تر میشه چقدر ادم میتونه کم جنبه باشه . اره باید دوررنگ باشم یک رنگی روی این مدل مردا جواب عکس میده

تازه دارید وارد واقعیت های زندگی میشید. وقتی بحث پول میاد وسط آدما حریص میشن. شما از همون اول اشتباه ...

اشتباه از من بوده ک گفتم شوهرمه جای دوری نمیره ولی هرچی من بخنشده تر شدم و زن بساز تر شدم هار تر شد

ولی سعی کنید پدرتون رو وارد این ماجرا نکنید و سعی کنید رابطه رو خیلی گرم پیش ببرید و کم کم سرمایه ای که واسه خودتونه رو جدا کنید. پای پدرتون بیاد وسط دیگه لج می‌کنه 

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است