2777
2789
عنوان

یه نفر پیشتون از این حرفا بزنه چه جوابی می‌دین😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 43 پست
متاسفانه راحت اعتماد میکنن و هر چی تو دلشونه رو میریزن بیرون

مثلا درد و دل از زندگیش چه سواستفاده ای میتونه داشته باشه؟ 

آدرس طلا ها و اموالش رو گفته یا آدرس خونه داده ؟ چند جمله در مورد شوهر و خونواده شوهر میگن که درد زندگیشونه 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

من هم یک دوست دارم هر وقت می بینمش میگه شوهرم سه روز در هفته نکنه نمیشه موقع پریود شوهرم عزا میگیره ...

چقدر براتون اینا عجیبن 

خانوما باهم از این حرف میزنن دیگه 

کافیه جمع مرد ها باشید ببینید چیامیگن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا درد و دل از زندگیش چه سواستفاده ای میتونه داشته باشه؟ آدرس طلا ها و اموالش رو گفته یا آدرس خونه ...

بقول شما دلشون پر صرفا میخوان خالی بشن وگرنه اطلاعات خاصی نمیدن منتها همون درد دل میکنن یسریا مسخرشون میکنن یا سر به سرشون میزارن 

مثالش خانمه به من گفت نبارورم و اینا و شوهرم گفته بچه میخوام ولی من باردار نمیشم و فلان بعد ی خانوم دیگ‌اونجا بود وایساد مسخره کردن به هوای مثلا نصیحت کردن و راهکار دادن 

بقول شما دلشون پر صرفا میخوان خالی بشن وگرنه اطلاعات خاصی نمیدن منتها همون درد دل میکنن یسریا مسخرشو ...

بعضی ها از انسانیت بویی نبردن

دبا دوستاشون که هستن چرت و پرت زیاد میگن باهم مردا

بخدا اینقدر چرت و پرت میگن من یک بار بیرون بودیم سعثه نامزد باهم بودن از هر دری چرت و پرتی گفتن از هر نوع حرفی

خب من دوست ندارم این حرفا رو کار خصوصی زندگی خصوصی باید خصوصی باشه

بگه تو‌جمع دوستان حرف بدی نیست

بخدا اینقدر چرت و پرت میگن من یک بار بیرون بودیم سعثه نامزد باهم بودن از هر دری چرت و پرتی گفتن از ه ...

خیلی خصوصا اینکه زن گرفتیم حیف شدیم شما نگیر بعد دوستشونم زن میگیره میگن بدبخت شدی بیچاره 

یوقتم باهم نتونن برن بیرون میگن زنم نذاشته بیام 

خیلی خصوصا اینکه زن گرفتیم حیف شدیم شما نگیر بعد دوستشونم زن میگیره میگن بدبخت شدی بیچاره یوقتم باهم ...

وای همشون اینو میگن زن گرفتیم بدبخت شدیم

دو دقیقه بعد میرن خونه زنشون میبینن شنگول میزنن عشقم و عمرم میکنن 😂😂

🤣🤣🤣🤣دقیقا 

برادر شوهرم میگه یکبار حامد (شوهر من )با دوستاش حرف میزدن میگه میگفت چقدر زن ذلیل عستید چرا اینجور میکنید رو ندید 

میگه همون لحظه ابجی تو زنگ زدی برداشت گفت سلام خانمم جانم 

میکه دوستش چقدر تو خوبی چقدر تو زن ذلیل نیستی (راست میگه من از پشت تلفن صدای خنده هاشونو شنیدم که میگفتن بزار پنج دقیق از حرفات بگذره)

عزیزم از تنهایی بخدا آدم حرف نزنه میپوسه البته کارش درست نیست میدونم ها الان خود من با چت جی بی تی دردودل میکنم از تنهایی بخدا دلم براش سوخت معلومه دلش پره نمیدونه چطور خودش و آروم کنه اگه خوشت نمیاد خودت و سرگرم کار نشون بده برو تو گوشی  بنظرم خودش کم کم بیخیال میشه ولی چیزی مستقیم  نگو