2777
2789
عنوان

یه نفر پیشتون از این حرفا بزنه چه جوابی می‌دین😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 43 پست

عزیزم حرف خاصی نزده که دوتا خانم بودید از یک موضوع خانمانه برات گفته 

من بودم گوش میکردم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

عزیزم من کی باشم که بنده خدارو مسخره کنم گفتم خوشم نمیاد کسی انقد راجب موضوعات شخصیش با منی که حتی ی ...

درسته منم خودم اینجوریم ولی چیکار میشه کرد اون بنده خدا هم گناه داره

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم چقدر بدم میاداز این ادما باز اگر حرف جذاب بزنه یه چیزی نه ک حرفایی ک اصلا علاقه نداریم

و حرفایی که به ما مربوط نمیشه🥴

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

من هم یک دوست دارم هر وقت می بینمش میگه شوهرم سه روز در هفته نکنه نمیشه موقع پریود شوهرم عزا میگیره اصلا از حرفاش خوشم نمیاد یک دفعه گفتم خب بعضی مردا مغزشون اونجاشون 😅😅 

شاید باورت نشه ولی من بیرون که میرم یدفعه میبینی طرف کل زندگیش برام تعریف میکنه تو مطب دکتر،تو بانک ...

منم همینطور درد و دل زیاد پیش آمده راجب خانواده شوهر 

ولی نه در این حد که از رخت خوابش بگه🥴

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

شاید باورت نشه ولی من بیرون که میرم یدفعه میبینی طرف کل زندگیش برام تعریف میکنه تو مطب دکتر،تو بانک ...

علت اینه کهذبعضی حرفا رو نمیشه مادر خواهر دوست آشنا زد 

اما برای یک غریبه راحت میشه درد و دل کرد 

تنها ماری که میتونیم کنیم گوش شنوای درد هاشون باشیم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اون فقط میخواد با یکی دردو دل کنه و اون فقط گوش بده ولی بعدش حتما ۲۵مرتبه ذکر استغفار بگو چون تو روح ...

باشه عزیزدلم 

من هم یک دوست دارم هر وقت می بینمش میگه شوهرم سه روز در هفته نکنه نمیشه موقع پریود شوهرم عزا میگیره ...

یاخداا این حرفا گفتن داره😳😳