2777
2789
عنوان

این تایپکه دوران عقد خوبی داشتین یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 43 پست
خیلی سخته انتخاب کردن من اصلا نمیدونم باید چطوری طرف مقابلمو بشناسم

ادم صد درصد نمیتونه بگی که من بهترین انتخاب و میکنم 

چون یسری از رفتارا تا زیر یه سقف نری معلوم نمیشه.

هر فرهنگی باشه بالاخره یه حرف و حدیثی پیش میادچون اونا دوتا خونه جدا بزرگ شدن و با دو مدل تربیت

بله 

ولی میشه مدیریت کرد ک کمترین تنش پیش بیاد

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ☹️ برای من که خیییییلی سخت بود ولی بنظرم بهترین کار رفت وآمد نکردن با خانواده ی شوهره تو دوران ع ...

خیلیا میگن اخلاق شوهره هم عوض شده این موضوع به نظرم خیلی سردی میارع توی رابطه چطور ادم میتونه به کسی به حرف خانوادش اینقدر عوض میشه اعتماد کنه زندگیو ادامه بده 

خیلی سخته انتخاب کردن من اصلا نمیدونم باید چطوری طرف مقابلمو بشناسم

شناختن سخته

ولی از خانواده ش غافل نشو

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

خیلیا میگن اخلاق شوهره هم عوض شده این موضوع به نظرم خیلی سردی میارع توی رابطه چطور ادم میتونه به کسی ...

اخلاقش عوض نمیشه

فقط در بطن زندگی همدیگه قرار میگیرن یکسری چیزا روشن میشه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اخلاقش عوض نمیشهفقط در بطن زندگی همدیگه قرار میگیرن یکسری چیزا روشن میشه

اون که اخلاقش عوض میشه خودشو تا اون موقع حفظ کرده و دیگه نتونسته ظاهر خودشو حفظ کنه و خود واقعی رو نشون میده.

والا یکی باید کوتاه بیاد تا تنشم کم باشه درسته؟

ن مدیریت با این فرق داره

مدیریت یعنی بدونی کی و کجا سکوت کنی کی صحبت کنی

اون که اخلاقش عوض میشه خودشو تا اون موقع حفظ کرده و دیگه نتونسته ظاهر خودشو حفظ کنه و خود واقعی رو ن ...

اهان بله

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب