2777
2789
عنوان

بابای من میگه ساعت هفت خونه باش می‌خوام خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت باز من اصلا نمیزارن

امیدم اینه سال بعد دانشگاه قبول شمممم یه شهر دیگه برم فقققط

پلن بعدی هم اینه پول جمع کنم خونه بخرم مستقل شم

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

کجا میری مثلا؟بگو منم برماز چهارشنبه تا جمعه دانشگاه ندارم دوستامم شهرای دیگه ن اون موقع ها میرن شهر ...

من بیرون نرم روانی میشم واقعا روانی میشما اصلا نمیتونم نو خونه بمونم بعدش من نامادری دارم خیلی اذیتم میکنه تو خونه

میرم کافه ، کتاب فروشی مرکز خرید پیاده روی کلاس های مختلف 

فقط نمیخوام خونه باشم 

اگه فکر می‌کنی با خودکشی می‌ترسه و ....

سخت در اشتباهی؛ فقط خودتو از چشم‌ می‌ندازی و کم کم خودتم از چشم خودت میفتی 

افتخار نیست برام ولی چندین بار خودکشی کردم سر یه آدم نیارز که بهش برسم خانوادم راضی بشن 

بار آخر تاوان خیلی سنگینی دادم 

الان عین سگ پشیمونم فقط به لکه ننگ واسه خودم درست کردم و معده دردش باهام موند هیچی که درست نشد تازه بدترم شد 

واسه هیچ کسم عزیز نشد تازه همه ازم متنفر شدن چ دوست و رفیق چ خانوادم چ عشق واهیم💔🙂

نگرانه که میگه منم اون زمان بچه بودم فکر میکردم زور میگن کله خر بازیم گل کرد بد خوردم زمین تا فهمیدم راست میگفتن 🙂 

حرف بزن بجا این کارا و فکرا

من بیرون نرم روانی میشم واقعا روانی میشما اصلا نمیتونم نو خونه بمونم بعدش من نامادری دارم خیلی اذیتم ...

منم خیلی اذیت میشم 

از خانوادم مامانم کع به شدت فرق میزاره اصلا انگار نامادریه برام

تنهایی میری اینجا ها؟

منم خیلی اذیت میشم از خانوادم مامانم کع به شدت فرق میزاره اصلا انگار نامادریه برامتنهایی میری اینجا ...

اره کلاسامو تنها میرم ولی بیرون بیشتر با دوستام ولی کلاسامو تنها میرم تو کلاسامم دوستی ندارم هیچ مشکلی ام ندارم تا الان سه ساله