2777
2789
عنوان

با جاری دروغگوی خود چه کنیم؟

3040 بازدید | 32 پست

من یه جاری دارم شش هفت سال ازم کوچیکتره. ارتباطم در کل خوبه باهاش یعنی من کلا سرم به کار خودمه و اصصصصصصلا تو کار کسی دخالت نمیکنم. با جاری ام هم رابطه دوستانه خوبی دارم. اما مساله اینجاست که جاری جان خیلی پنهون کاره کلا در مورد هر مساله ای نخواد کسی چیزی بدونه دروغ میگه که البته به خودش مربوطه.. پنج شش بار شده خودش سر صحبت در مورد چیزی رو باز کرده یه مشت چاخان پاخان تحویل من داده بعدا فهمیدم دروغ گفته بهم..اینکه نخواد چیزی بگه من درک میکنم اما خیلی بدم میاد وقتی من در مورد چیزی سوالی نمیکنم یا دخالتی نمیکنم و کلا نظرم اینه که به من ربطی نداره تو روم بهم دروغ میگه.. منم یه مدته یکم رابطمو باهاش کم کردم الان هی سوال میپرسه جی شده چرا فاصله گرفتی منم گفتم سرم گرمه کارامه فرصت ندارم..تصمیم دارم این دفعه به روش بیارم که فلانی چاخان تحویلم میدی منم خوشم نمیاد کسی با شعورم بازی کنه.. به نظرتون چطور این موضوع رو مطرح کنم که دلخوری پیش نیاد یا حتی تاثیر داشته باشه روش که دروغ نگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لازم نیست ب روش بیارید

همین ک فاصله تونو باهاش حفظ میکنید تا بهتون آسیب نرسه ، کافیه 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

ول کن بابا حال داری

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

دلخوري پيش مياد قطعا با مطرح كردنش نسبت خوني كه باهات نداره بخواد حرفتو فراموش كنه

جاااااريته خواهرم جاااري😆 

نقش مهمي هم كه تو زندگيت نداره

به نظرم رابطه ي كم رو نگه دار وجبدون هيچ توضيحي، به ادم دروغگو بگي چرا دروغ ميكي چهارتا دروغ ديگه تحويلت نيده

اعصاب دارياا ولش كن، در حد سلام و عليك و احوالپرسي، ديدي حرف ميزنه سعي كن نشنوي حرفاشو والا

هیچجوره نمیشه این آدما رو درست کرد همین عید من با جاریم بحثم شد درصورتیکه داشتم میگفتم چرا توهین میکنی و... بعد همه کاسه کوزه ها سر من شکست که تو خیلی حساسی شوخی سرت نمیشه و من شوخی کردم منظوری نداشتم و الانم برام باد کرده حالا همه هم میدونن اخلاقشوها و ناراحتن از دستش من که به روش اوردم کلی بهش برخورد البته من جاریم ازم بزرگتره دقیقا هم اهل چاخان و دروغه و دوسداره خودشو خوب جلوه بده

بنظر من که بیخیالش شو. یا فاصله بگیر یا اگه نمیخای فاصله بگیری باهاش کنار بیا یعنی سعی نکن که تغییرش بدی چون اینکار سخته. دیگه اخلاقش همینه. از این آدم ها هم زیادن که چاخان میکنن.

الکی مثلا باردارم 🤣🤣