2777
2789

یه نفری که یهو نسبت به چیزایی که قبلا شدیدا دوست داشته بی حس میسه و علاقشو از دست میده نسبت به همه چیز احساس میکنه اینده ای وجود نداره پس چرا تلاش کنه 

کلا از زندگی سر میشه 

بی حوصله و بی اعصابه و سر هر چیزی بغض گلوشو میگیره کلا هی گریه میکنه تا اروم شه

ولی به خودش رسیدگی میکنه یعنی روتین پوستی و ایناهاش سر جاشه تغریبا  

چون شنیدم کسایی که افسردگی دارن حوصله این کارارو ندارن 

نظرتون چیه ؟ممکنه بدتر بشه؟

من اینجوریم ولی خوب اسمشو افسردگی نمی‌ذارم 

چون آدمی بودم که خیلی جنگیدم واسه یه موضوعی چند سال درگیر بودم و تمام انرژیم رفت 

خیلی گریه میکردم خیلی واکنش میدادم خیلی پافشاری کردم 

ولی از یه اتفاقی به بعد دیگه به اصطلاح سر شدم و خود به خودی رها کردم و بیخیال شدم. کاملا غیر ارادی بود اولش خیلی اذیت بودم ولی بعد چند ماه خوب شدم تقریبا . واسم زیاد مهم نیست مثل قبل یجورایی کمرنگ شده برام 

اکثر اوقات هم بهش فکر میکنم هیچ واکنشی نشون نمی‌دم خیلی کم پیش میاد گریم بگیره مثل قبل 

هر چند بهم گفتن باید دارو مصرف کنی ولی نکردم و حتی دیگه مشاورم نرفتم. به مشکل حادیم نخوردم تا به الان 

واقعا هم واسم سواله که چرا اینجوری شدم روانشناس می‌گفت داری از مشکل فرار می‌کنی و به در آینده نزدیک به مشکل میخوری ولی الان ۹.۱۰ ماهه که به مشکلی نخوردم 

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینجوریم ولی خوب اسمشو افسردگی نمی‌ذارم چون آدمی بودم که خیلی جنگیدم واسه یه موضوعی چند سال درگیر ...

منم دقیقا همینم رو یه چیزی خیلیی تایم گزاشتم الان که اخرشع دیگه نمیخوام انجامش بدم نمیشه هم ول کنم چون کنکور اون مسئلس و واقا مهمه