dostandost مدیر استارتر عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 580 عنوان حالم بده که مثل فرهنگیان با ارزش نیستم کاش منم باز کنکور میدادم 101 بازدید | 9 پست علوم تربیتی میخونم سال آخرم ولی سال اول که کنکور دادم نخونده بودم برای همین با سوابق تحصیلی ۱۶ و نیم رفتم پیام نور الان خیلی حسرت میخورم که چرا کنکور ندادم تو این سالها دوباره میخوام کنکور بدم ولی دو دلم ؟ 1404/08/12 | 18:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قوز_نکن_آب_بخور عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 417 ازمون استخدامی بدی که بهتره ‹ مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ › خدا هرگز تو را رها نکرده(:
راحیل۲۴۱ عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 1950 من فرهنگیان قبول شدم و انصراف دادم اش دهن سوزی نیست سعی کن تو رشته خودت موفق بشی کاربری دست من و دختر عموم هر سوالی دارید بپرسید
dostandost مدیر استارتر عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 580 ازمون استخدامی بدی که بهتره بنظرت کدوم راحت تر قبول میشم امسال کنکور فرهنگیان بدم که جدا گزاشتن یا آزمون استخدامی؟
مامان_حسین_و_علی عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 16723 بنظرت کدوم راحت تر قبول میشم امسال کنکور فرهنگیان بدم که جدا گزاشتن یا آزمون استخدامی؟ جفتش شرکت کن.فکر کنم فرهنگیان قبولی راحت تره ولی آزمون استخدامی قبول بشی دیگه لازم نیست دو باره درس بخونی یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم
dostandost مدیر استارتر عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 580 جفتش شرکت کن.فکر کنم فرهنگیان قبولی راحت تره ولی آزمون استخدامی قبول بشی دیگه لازم نیست دو باره درس ... منابع شبیه به هم داره اینجوری که دیدم ولی بنظرم جفتش سخته
مامان_حسین_و_علی عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 16723 منابع شبیه به هم داره اینجوری که دیدم ولی بنظرم جفتش سخته آجی اصلا به سختیش فکر نکن. فقطططط تلاش کن. نهایت تلاشتو بکن یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم
قوز_نکن_آب_بخور عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 417 بنظرت کدوم راحت تر قبول میشم امسال کنکور فرهنگیان بدم که جدا گزاشتن یا آزمون استخدامی؟ ازمون استخدامیاخه برای کنکور فرهنگیان باید هم دهم / یازدهم / دوازدهم رو کنکوری بخونیهم نهایی های یازدهم رو بدی هم نهایی های دوازدهم سختت میشه ‹ مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ › خدا هرگز تو را رها نکرده(:
dostandost مدیر استارتر عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 580 ازمون استخدامیاخه برای کنکور فرهنگیان باید هم دهم / یازدهم / دوازدهم رو کنکوری بخونیهم نهایی های یاز ... عزیزم شما تاحالا شرکت کردین ازمون؟