2777
2789

تاپیک قبلمم هست پسرخالمه حرف زدن شب یلدا نامزدکنیم. 

گفت که بهتره بری باکسی که بتونه خوشبختت کنه بعدگفت نه من منظورم این نبوده ازدواج نمیکنیم ومعذرت خاهی کردگفت ترسیم برات کم باشم. این تموم شد

گفتم میخام برم بازار لباس ببینم برای نامزدی گفت توداری جلوجلوآینده رامیچینی🙂💔

نظرتون چیه؟ 

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

الان باز اومده میگه من قصدبدی نداشتم واستوری عاشقانه گذاشت

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش خاسته با مجبورش کردن ک نامزد کنه؟!

عشق بچگی همیم چندین ساله باهمیم

عزیزم صرفا بحث شب یلدا نیستا ضمنا پسرا رو باید وایسی خودشون بیان منتت رو بکشن در واقع ماها که شوهرامون سر و دست میشکستن برامون الان دو قورت و نیمشون باقیه چه برسه به اینده ی شما که بعدا بهت بگه تو خودت هول من بودی...این مکالمات بین شما باید برعکس میبود لطفا مزموزه و خواستنیه و اونی که ناز میکنه شما باش

خب چرا این حرفو زدی!دیگه بهش پیام نده اخرین پیامت این باشه بهشکه هروقت جدی بودی پیام بده

چون گفت کجایی گفتم بازار

کاره عجیبیه

عزیزم صرفا بحث شب یلدا نیستا ضمنا پسرا رو باید وایسی خودشون بیان منتت رو بکشن در واقع ماها که شوهرام ...

عزیزم اینم منومیخاست میمرد برام چندین ساله..